Liberty printairmaxzijn
Image default
Vakantie

Huur een yacht in Amsterdam en ontdek de omgeving

Wilt u graag een yacht in Amsterdam huren om de hoofdstad te ontdekken over het water? Met een modern yacht van Delos Yachtcharter ziet u Amsterdam op een manier zoals u nog de hoofdstad nog nooit gezien heeft. Het mooie is dat u geen vaarbewijs nodig heeft wanneer u een yacht huurt bij deze organisatie in Amsterdam. U kunt uw yacht in de haven van IJsselstein vinden. Vanaf deze plek kunt u gemakkelijk afvaren richting de meeste schitterende plekjes in heel Nederland.

Kies uw ideale yacht voor een schitterende rondrit op het water

Wanneer u Nederland wilt ontdekken op een unieke manier, dan kunt u dat over het water doen. Delos Yachtcharter heeft u de unieke mogelijkheid om zonder een vaarbewijs toch een mooi yacht te huren in Amsterdam. De diverse boten zijn voorzien van alle luxe die u nodig heeft op het water. Natuurlijk heeft niet elk yacht dezelfde prijs, maar u heeft zelf de keuze voor welk yacht u kiest. Elk yacht is zo volledig mogelijk ingericht om u dé unieke ervaring op het water te geven. Hierbij kunt u denken aan goede en comfortabele bedden en een goede keuken met natuurlijk de benodigde inventaris om heerlijk te genieten tijdens uw reis.

Vaar erop uit in uw eigen yacht

Door het huren van een yacht kunt u niet alleen Amsterdam ontdekken, u kunt er ook voor kiezen om de rest van Nederland te zien. Vaar ook eens naar de mooie steden die rondom Amsterdam liggen, zoals Leiden of Utrecht. Of ga voor de rust en vaar naar de Loosdrechtse Plassen, de Hollandse IJssel of Westeinderplassen voor unieke Hollandse dorpjes en schitterende landschappen. Weet u zelf niet waar u heen kunt varen of wilt u een mooie vaarroute krijgen? Dan helpen de medewerkers van dit vaarbedrijf u graag verder. Ervaar een luxe yacht en een goede, professionele service.