Liberty printairmaxzijn
Image default
Hobby en vrije tijd

Een tentipi voor iedere gelegenheid

Bent u op zoek naar een tentipi-tent? Bijvoorbeeld voor een bruiloft, bedrijfsevenement of als unieke kampeeraccommodatie? Neem dan contact op met Nordic Tent Solutions. Dit bedrijf verkoopt en verhuurt allerlei soorten tentipi’s, waardoor u er altijd een vindt die aan al uw wensen voldoet. Een Nordic tentipi is gemaakt van houten palen en canvas en is geïnspireerd op de tenten van nomadische volkeren. De tentipi’s van Nordic Tent Solutions zijn robuust en creëren een warme sfeer. Hierdoor zijn ze geschikt voor allerlei outdoor gelegenheden. De tenten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen eventueel aan elkaar gekoppeld worden. Zo heeft u altijd genoeg onderdak voor al uw gasten.

Met een tentipi creëert u een unieke kampeer- of feestaccommodatie

Een Nordic tentipi is gebaseerd op de tipi’s van nomadenvolkeren die deze tenten gebruikten als bescherming tegen verschillende weersinvloeden. Iedere tentipi van Nordic Tent Solutions is een moderne versie van deze oertent. In de tentipi’s voel je de nomadensfeer. Ideaal voor een onvergetelijke overnachting. Indien gewenst kan Nordic Tent Solutions de tentipi voorzien van authentieke kampeerattributen, waaronder een tafelset, houtkachel, olielamp, veldbed en slaapzak. Zo overnacht u zoals de nomaden, maar dan wel met wat extra comfort. Daarnaast zijn tipi’s ook ideaal als bijzondere feestaccommodatie. Met de juiste inrichting creëert u precies de rustige of moderne sfeer die past bij uw feestelijke gelegenheid. Nordic Tent Solutions helpt u hier graag bij.

Altijd de tentipi inrichting die u zoekt

Voor een feest of evenement heeft u natuurlijk meer nodig dan alleen een tentipi. Een goede feestlocatie heeft ook meubels, verlichting, een vloer en verwarming nodig. Nordic Tent Solutions levert al deze zaken. Huur bijvoorbeeld houten tafels en banken, eventueel voorzien van schapenvachten voor extra sfeer en comfort. Laat een houten vloer in de tipi leggen, zodat niemand natte voeten krijgt. Alle tipi’s zijn geschikt om open vuur in te stoken. Nordic Tent Solutions levert u hier geschikte haarden voor. Met open vuur en olielampen creëert u prachtige verlichting en een warme sfeer. Zo organiseert u zelfs op koude winteravonden een super gezellig feest.

https://evenementententen.nl/