Liberty printairmaxzijn
Image default
Hobby en vrije tijd

Versterk het gevoel van teambuilding met een bedrijfsuitje in Veghel

Het is logisch dat je jouw collega’s het meest op het werk ziet. Toch is het vaak waardevol om ook buiten het werk in deze band te investeren. Dat kan positieve zakelijke gevolgen hebben, maar uiteraard kunnen collega’s natuurlijk ook vrienden worden. Kortom, een bedrijfsuitje in Veghel is altijd een goed idee. Kom langs bij The Space in Veghel, waar jullie door middel van een teambuilding activiteit elkaar beter leren kennen. Laat je opsluiten in een van de spannende escape rooms. Door de juiste samenwerking voltooien jullie samen succesvol de missie! Lef, doorzettingsvermogen en creativiteit zijn nodig om te ontsnappen uit deze spannende kamer.

Volbreng samen met je collega’s succesvol de missie

Wanneer je langskomt bij The Space in Veghel voor een bedrijfsuitje, waan je jezelf even in 1983. De tijd van de Koude Oorlog. In deze tijd werden overal kernraketten geïnstalleerd. Ook Nederland ontkwam er niet aan. Waar die kernraketten werden geplaatst, was vaak een groot raadsel. In Veghel gingen er destijds allerlei geruchten rond. Kom jij langs in Veghel om op een spannende manier aan de teambuilding te werken? Dan is het jullie taak om de missie in de raketinstallatie tot een goed einde te brengen. Volbreng samen de missie!

Welke escaperoom is het meest geschikt voor jullie bedrijfsuitje in Veghel?

Ben je op zoek naar een perfecte activiteit in Veghel om de teambuilding te versterken? Kies dan voor een bedrijfsuitje bij The Space in Veghel. Beleef spannende momenten wanneer jullie je laten opsluiten in een van de escape rooms. Kies jij voor ‘The Launch’ of voor ‘The Sabotage’? In ‘The Launch’ krijg je als Amerikaanse spion de missie om de 25 meter hoge raket te lanceren. Bij ‘The Sabotage’ krijg je de rol van een Russische spion, waar het jouw doel is om in te breken in de Amerikaanse basis. Durf jij het aan?