Liberty printairmaxzijn
Image default
Woningen

Geberit UP320 Duofix kopen doe je zo

Combinaties

 

Het reservoir kan gebruikt worden in combinatie met verschillende GEBERIT-hangtoiletten en bedieningspanelen. Hierdoor kun je het toilet samenstellen naar eigen smaak. Naast deze basisbehoeften kan er ook gekozen worden voor een reservoir met GEBERIT DuoFresh. Dit is een zuiveringssysteem speciaal voor het GEBERIT-toilet, wat nare geurtjes verwijderd en het toilet langer schoonhoudt.

 

Bijgeleverde accessoires

 

Het inbouwreservoir wordt geleverd inclusief alle benodigde accessoires en bevestigingsmateriaal zodat je gelijk kunt beginnen met het installeren. Naast het bevestigingsmateriaal wordt er ook een isolatiemat meegeleverd zodat het toilet strak tegen de muur gemonteerd kan worden zonder dat er beschadigingen optreden of er geknars gehoord wordt bij het plaatsnemen. De bijgeleverde verstelbare en draaibare voetpoten kunnen een ruimte van 0-20 cm overbruggen. Deze voetpoten zijn gemaakt van verzinkt staal zodat er geen roestvorming optreedt in het toilet of badkamer.

 

Geberit up320 kopen

Een UP320 kopen kan bij verschillende bouwmarkten en online. GEBERIT staat voor kwaliteit, daarom wordt er standaard op de toiletten 10 jaar fabrieksgarantie gegeven. Wacht niet langen met een UP320 kopen!

 

Eenvoudig installatie

 

Het GEBERIT Inbouwreservoir Duofix UP320 is een beste keuze voor ieder hangend toilet. De installatie van een UP320 is heel gemakkelijk, en kan binnen een half uur voor elkaar zijn, zonder hulp van een tweede persoon. Het inbouwreservoir bestaat uit 1 geheel met zelf stabiliserende verstelbare poten waardoor het reservoir volledig op maat ingebouwd kan worden. Door het gebruik van traploze instelbare bevestigingspunten voor op de wand is het systeem met een waterpas gemakkelijk instelbaar. Het voordeel van de verstelbare afvoerbeugel is dat het duofix systeem makkelijk te monteren is het op een bestaand afvoersysteem. Het blauwe stalen frame waar het reservoir op gemonteerd zit, kan belast worden tot wel 400 kg. Het spoelvolume van een GEBERIT-toilet kan makkelijk aangepast worden, waardoor op jaarbasis veel water (en dus geld) bespaard kan worden. Goed voor het milieu en voor de portemonnee.

 

https://www.badkamerwinkel.nl/geberit-up320-duofix-compleet-wc-element-incl-inbouwreservoir-voor-hangend-toilet-afmetingen-112x50x12-cm-111-308-00-5