Liberty printairmaxzijn
Image default
Dienstverlening

Voeg een prachtige koperen doucheset toe aan uw badkamer!

Wilt u uw huidige badkamer op een stijlvolle manier vernieuwen of is het tijd voor een volledige renovatie van uw sanitair? Dan is de aanschaf van een prachtige koperen doucheset meer dan de moeite waard! Een nieuwe doucheset uitgevoerd in koper zal direct gelden als eyecatcher in de ruime. Vanzelfsprekend heeft u de keuze uit diverse zeer fraaie opties, waaronder glanzend en juist ook mat koper. Het mooie van dit materiaal is dat het past bij vrijwel iedere stijl. Van landelijk en klassiek tot de meest moderne badkamers, allemaal worden ze nog mooier met een koperen doucheset.

 

Genieten van een schitterende luxe uitstraling

Een doucheset van koper heeft een zeer unieke uitstraling en zorgt voor een gevoel van luxe en weldaad in uw interieur. Zeker in de badkamer, de plaats waar u ten volle wilt ontspannen, is dit zeer welkom. Voortaan heeft u het gevoel dat u een chique hotelsuite betreedt waarbij gebruik is gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Een bijkomend voordeel van een koperen doucheset is dat u in één keer klaar bent. De set is voorzien van een regendouche, handdouche en natuurlijk een fraai uitgevoerd bedieningspaneel.

 

De voordelen van koperen douchesets

Koper in de badkamer is niet alleen heel mooi, maar ook nog eens bijzonder praktisch. Vanzelfsprekend moet je je nieuwe doucheset wel goed schoonhouden, maar dit is ontzettend eenvoudig. Door galvanisatie is het koper goed bestand tegen roest door water. Daarnaast zorgt koper voor een ultieme bescherming tegen bacteriën en schimmel. Een absoluut pluspunt in iedere badkamer!

 

Steeds ruimer aanbod aan douchesets in koper

Nu steeds meer mensen de voordelen zien van het materiaal en de uitstraling, kiezen ze steeds vaker voor koperen douchesets. Dit heeft als gevolg dat er steeds meer producten in de fraaie koperen stijl worden ontwikkeld. Je kunt je nieuwe doucheset dus eenvoudig combineren met een koperen wastafelkraan, waardoor een prachtig geheel ontstaat. Natuurlijk vind je bij je plaatselijke specialist de mooiste opties in diverse stijlen. Ook online kun je bij steeds meer winkels terecht voor het bekijken en aanschaffen van een prachtige nieuwe doucheset uitgevoerd in koper. Kijk dus direct eens rond!