Liberty printairmaxzijn
Image default
Aanbiedingen

Tijdelijk een koffiemachine huren?

Wil je een koffiemachine huren of leasen? Dan is het zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen bij Bar Company. Dit bedrijf verhuurt tijdelijk koffiemachines tegen scherpe huurtarieven. De koffiemachines kunnen voor iedere gewenste duur gehuurd worden. Zo is het zelfs mogelijk om een koffiemachine tijdelijk te huren voor slechts één dag. En omdat je ook nog eens je eigen koffiebonen mag gebruiken, drink je altijd je eigen favoriete koffie.

 

Welke koffiemachines kan ik huren?

Iedere klant is anders en daarom is het assortiment koffiemachine ook groot. Is het belangrijk dat er in één uur 200 mensen koffie kunnen pakken? Dan krijg je een professionele machine die ook gebruikt wordt bij de betere tankstations. Deze machine staat op een handig verrijdbaar meubel. Het meubel beschikt over een grote watervoorraad. Hierdoor heeft deze machine alleen een stroompuntje (230v) nodig en kan de machine op vrijwel iedere gewenste locatie geplaatst worden. Het apparaat maakt met een druk op de knop een heerlijke cappuccino van verse koffiebonen en verse melk. De perfecte koffie oplossing wanneer je dus geen omkijken wilt hebben naar het apparaat.

 

Heb je minder gasten/bezoekers of collega’s? Dan kan er ook een compacte machine geplaatst worden. Dit koffiezetapparaat heeft een zeer scherp huurtarief en werkt op een waterreservoir. Ook deze machine maakt heerlijke cappuccino’s met verse bonen en verse melk.

 

Hoeft het allemaal niet zo luxe? Dan is een machine die kannen koffie zet een betere optie. Deze machines worden bijvoorbeeld vaak ingezet op bouwplaatsen. Ze staan bekend om de hoge doorloopsnelheid.

 

Wat de situatie ook is, Bar Company beschikt altijd over een passende koffie oplossing.

 

Wat is er inbegrepen wanneer ik een koffiemachine huur?

Het koffie apparaat wordt door Bar Company op jouw locatie geleverd en geïnstalleerd. Je kunt de koffiemachine los huren of volledig verzorgd. In dat laatste geval worden ook de biologisch afbreekbare bekers en roerstaafjes geleverd. Maar ook de ingrediënten zijn inbegrepen. Denk aan verse koffiebonen, diverse theesoorten, pakken opschuim melk, suikertjes en melkcupjes.

 

Meer informatie? Ga dan snel naar de site van Bar Company of bel 0882035100. Er zit altijd een adviseur voor je klaar die je graag vrijblijvend adviseert.