Liberty printairmaxzijn
Image default
Aanbiedingen

Overzicht houden doe je met een voertuigvolgsysteem

Ben jij een conrolfreak? Vind je het fijn om een goed overzicht te behouden, en wil je graag weten waar jouw voertuig zich bevindt? Dit dan kan je natuurlijk allemaal zelf bijhouden, maar het wordt een stuk makkelijker gemaakt door het voertuigvolgsysteem. Bijvoorbeeld het systeem van Linqo. Dit systeem zorgt ervoor dat je alle gegevens van je verbruik op een rijtje hebt staan! Ben je benieuwd hoe dit werkt? Lees dan vooral deze blog verder!

Zo werkt het voertuigvolgsysteem

Een voertuigvolgsysteem is erg handig om te gebruiken, maar wat is nou eigenlijk een voertuigvolgsysteem? Dit is een systeem die je auto snel en eenvoudig kan traceren. Je kunt het natuurlijk goed gebruiken wanneer je auto is gestolen, maar ook voor de dagelijkse activiteiten kan een voertuigvolgsysteem erg handig zijn. Je kan namelijk met dit systeem een inzicht krijgen van de route, de gereden tijd en de snelheden. Dit wordt gedaan door geavanceerde technologie, namelijk door gps-monitoring. Op deze manier kun je gemakkelijk alles bijhouden!

Het indelen van je wagenpark

Je moet altijd wat tijd in het indelen van je wagenpark steken. Met het voertuigvolgsysteem hoeft dit tijdrovende klusje niet meer! Het systeem van Linqo geeft je een overzicht van de tijdsduur van de gemaakte ritten, wie er betrokken zijn en welke locaties er bezocht worden. Door deze gegevens op een rijtje te hebben, kun je gemakkelijk je planning zo goed mogelijk aanpassen waar nodig is. Dit scheelt je erg veel tijd en de administratie wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. Met Linqo is het handmatig bijhouden van al deze gegevens nu verleden tijd!

Eenvoudig te installeren

Ben je benieuwd naar het voertuigvolgsysteem en wil je het graag installeren? Bekijk dan eens de website van Linqo en neem contact met ze op! Zij zorgen er dan voor dat een van hun specialisten naar je toe komt om het systeem in het door jou gekozen voertuig te installeren. Binnen een kwartier heb jij het systeem in je auto gemonteerd! Ook bieden ze assistentie aan bij de softwareprogramma-installatie. Ben je nieuwsgierig naar hoe het systeem werkt? We willen je graag een demoversie aanbieden! Heb je nog enkele vragen of ben je opzoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact op met Linqo! Dit kan via de mail, telefoon of het contactformulier. Wie weet hoef jij binnenkort nooit meer zoveel moeite te doen om alle gegevens van je voertuig bij te houden!

 

https://linqo.nl/

Gerelateerde artikelen

Betrouwbare weegschalen voor al jouw rokerswaar

Een foto of afbeelding op canvas? Dit zijn de voordelen

Dit is waarom je een windbreekgaas nodig hebt