Liberty printairmaxzijn
Image default
Hobby en vrije tijd

Vlonderplanken voor particulieren, bouw en industrie

Met de toepassingen van vlonderplanken creëert u thuis een unieke sfeer. Voor het maken van het perfecte vlonderterras heeft u diverse fraaie mogelijkheden. Kies uit de mooiste soorten in hardhout, geïmpregneerd grenen of larikshout. Wist u dat hardhout tegenwoordig een zeer fraaie, robuuste variant kent. Deze heeft een extra dikke laag van 5 á 6 centimeter, waardoor het terras langer van de authentieke uitstraling blijft voorzien. De Lariks panelen hebben een zeer natuurlijke uitstraling en zijn verkrijgbaar met een fraaie nerf. De geïmpregneerde grenen planken hebben een lange levensduur en zijn goed te onderhouden. Genoeg keuze binnen een modern product.

Vlonderplanken zijn natuurlijk en authentiek Wilt u als particulier een eigen sfeer in de tuin creëren, dan kiest u hoe dan ook voor een vlonderterras. Dit kent zeer veel mogelijkheden én geeft de tuin of bijvoorbeeld het dakterras een eigenzinnige uitstraling. Maar ook wanneer u als industrie of bedrijf actief bent in houten producten, zoals steigers of bruggen, dan is de vlonderplank een uniek en stevig product. Zeker de robuuste hardhouten varianten hebben een stevige basis en goede uitstraling. Denkt bij de installatie van een vlonderterras wel aan de juiste ondergrond en een goede dikte van het hout. Dit zorgt ervoor dat u maximaal van de vlonderplanken kunt genieten. Bij Houthandel van Wanrooij komt u dit unieke product tegen.

Een mooie constructie met een waaier aan mogelijkheden

Deze houten vlonderpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, materialen en eigenschappen. Een gladde toplaag zorgt voor het beste comfort. Hardhout heeft als eigenschap dat het ook tijdens een warme zomerdag een stabiele temperatuur vasthoudt, waardoor u geen last heeft van een te hoge temperatuur aan uw voeten. Met een fijne afwerking zorgt u ervoor dat het vlonderterras tot zeker 20 jaar meegaat en van hoge kwaliteit blijft in finesse en uitstraling. Wilt u meer doen met de buitenzijde van uw woning, begin dan met een authentiek terras van duurzaam hout.

http://www.houthandelvanwanrooij.nl/