Liberty printairmaxzijn
Image default
Vakantie

Overnachting in suite met bubbelbad?

Wilt u graag een actief weekend weg of een bent u toe aan een sfeervolle get away? Soms kan het goed zijn om er een weekend tussenuit te gaan. Gaat u graag samen of met het hele gezin? Met alle druk van de hedendaagse tijd om ons heen kan het goed zijn om optimaal tot rust te komen. Gun je lichaam en je geest wat rust en ontspan optimaal op uw eigen manier.

Valk Verrast

Wanneer u graag een overnachting wilt boeken met nét wat extra’s kunt u kiezen voor een van de arrangementen. Hierbij boekt u een overnachting met van alles erop en eraan. Bent u toe aan een volledig weekend rust? Dan kunt u bijvoorbeeld één van de wellness arrangementen boeken. Bij dit arrangement wordt u heerlijk in de watten gelegd. Begin de dag perfect met een heerlijk ontbijt en trek daarna uw badjas aan om vervolgens de gehele dag te kunnen genieten van de Wellness-faciliteiten die het hotel te bieden heeft.

Last minute deals

Wilt u er spontaan een weekend op uit? Dat kan! De Van der Valk Hotels hebben een breed aanbod betreft een last minute. Zo kunt u kiezen uit hotels gelegen in verschillende gebieden. Ga bijvoorbeeld voor een hotel in een natuurgebied wanneer u graag wandelt. Bent u van plan om een interessante stedentrip te maken? Dan kunt u kijken naar een Van der Valk Hotel in en rondom het centrum. Wanneer u een complete overnachting inclusief extra’s wilt, kunt u gaan voor een last minute arrangement. Zo boekt u uw favoriete Van der Valk arrangementen last minute!

Wanneer u niet op zoek bent naar een overnachting maar naar een manier om gezellige tijd te beleven met uw partner, vriendin of met het hele gezin kunt u gaan voor een lunch, brunch of diner. Ga bijvoorbeeld voor een gezellige (zondags) brunch bij Van der Valk. Geniet van een uitgebreid buffet met allerlei zoete en hartige hapjes terwijl u samen met uw gezelschap bij kletst.

https://www.valkverrast.nl/