Liberty printairmaxzijn
Image default
Hobby en vrije tijd

Vogelpark Avifauna biedt je een geweldig dagje weg met het gezin

Wil je graag een dagje weg met het gezin? Dan zoek je een bestemming die geschikt is voor de hele familie. Vogelpark Avifauna is een prima plek om te genieten van een dagje weg met kinderen. Het park is leuk en leerzaam door de vele vogels en andere dieren, die er leven. Je kunt ze van heel dichtbij bekijken. Daarnaast is er de enorme speeltuin, die garant staat voor urenlang speelplezier. Bij minder goed weer kan er zelfs binnen gespeeld worden. Een dagje weg met het gezin naar Vogelpark Avifauna is een onvergetelijke belevenis voor iedereen.

Ideaal voor een dagje weg met kinderen

Vogelpark Avifauna zorgt dat je je geen moment verveelt tijdens een dagje weg met het gezin. Er is ook zoveel te zien. Wandel maar eens langs de mooie roze flamingo’s en proef de Chinese sfeer in de Oosterse tuin waar de rode panda’s wonen. En wil je de vogels voeren? Dat kan in de Australische Lori Landing. De kleurrijke vogels komen maar wat graag naar je toe. Dat is een speciaal moment tijdens je dagje weg met kinderen. Vergeet ook het Afrika gebied niet. Hier leven bijzondere Afrikaanse vogels, maar ook halfaapjes die graag even een kijkje komen nemen.

Elke dag geopend

Vogelpark Avifauna is elke dag geopend voor een dagje weg met het gezin. Je kunt er van 9.00 uur tot 18.00 uur terecht. Bekijk van tevoren altijd even het dagprogramma, zodat je weet hoe laat de vogeldemonstraties en voederpraatjes worden gehouden. Erg leuk en leerzaam om mee te maken tijdens je dagje weg met kinderen. Ook de openingstijden van de restaurants kun je in het dagprogramma vinden. Parkeren is bij Vogelpark Avifauna altijd gratis. Kom jij een dagje naar Vogelpark Avifauna? Koop je kaartje gemakkelijk online of bij de kassa en geniet van een gezellig en leerzaam dagje weg met kinderen.