Liberty printairmaxzijn
Image default
Vakantie

Een veelzijdige camping in Brabant

Als u dit jaar nog wilt kamperen en op zoek bent naar een geschikte plek: een camping in Brabant, Linberg Park, biedt vele mogelijkheden. In Brabant kunt u terecht op vele campings met ieder zijn eigen pluspunten. Als u op zoek bent naar een echte familiecamping dan kunt u ook in Brabant terecht. Bij Linberg Park, dé kindercamping van de provincie, kunnen uw kinderen zich onbezorgd uitleven.

De faciliteiten van de camping in Brabant

Deze camping in Brabant beschikt over heel veel verschillende faciliteiten speciaal voor kinderen, maar u als ouder zult zich er ook niet snel vervelen. Op de camping zijn meerdere zwembaden, in- en outdoor speeltuinen en diverse sportveldjes aanwezig. Naast de camping bevindt zich een enorm speelparadijs, zowel binnen als buiten. Als kampeerder, kunt u voor een gereduceerd bedrag gebruikmaken van dit speelparadijs. Mocht het eens een dag veel regenen, dan kunnen uw kinderen zich in de binnenspeeltuin uren vermaken.

Ook in Brabant kunt u veel ondernemen

In de regio Brabant valt veel te beleven. U kunt er terecht voor diverse pretparken en dierentuinen (waaronder uiteraard de Efteling en de Beekse Bergen) en kunt een bezoek brengen aan de steden Tilburg en Breda. Naast deze steden kunt u, als u meer van de natuur houdt, ook van de bosrijke omgeving genieten. U kunt er uitstekend wandelen en/of fietsen. Er zijn verschillende wandel- en fietstochten beschikbaar, voor zowel de geoefende wandelaar/fietser als de beginner.

Vermaak op een kindercamping

In het hoogseizoen kunnen uw kinderen ook terecht bij diverse workshops en entertainment activiteiten. Er worden in de zomervakantie veel activiteiten georganiseerd. Ook voor oudere kinderen zitten hier leuke activiteiten tussen. Reken bijvoorbeeld op livemuziek tijdens de vakantie. Er heerst altijd een gezellige sfeer. Uw tieners kunnen op de camping op verschillende plekken andere jongeren ontmoeten. Ook kunnen u en uw (oudere) kinderen verschillende sporten beoefenen.

https://linbergpark.nl