Liberty printairmaxzijn
Image default
Bedrijven

Vragen over DALI lichtsturing, lichtmanagementsystemen en biodynamisch licht: LDH beantwoordt ze!

Als u van plan bent over te stappen op LED verlichting werkplaats kunt u natuurlijk zelf een paar armaturen kopen en ze op de plek van de oude exemplaren ophangen. U zou ook Led Design Holland kunnen inschakelen voor een professioneel lichtplan. Er wordt dan beoordeeld of de lampen op de goede plek hangen, of er niet te veel of te weinig lichtbronnen zijn per ruimte en welke led’s in uw specifieke geval de beste keus zijn. De juiste ledlamp kiezen is belangrijk, want ze verschillen onderling sterk qua eigenschappen. Een nieuwe trend is led railverlichting. Dit is een praktisch systeem dat gebruik maakt van een spanningsrail oftewel een metalen frame aan de muur of het plafond waar de lampen aan worden bevestigd. De elektrische bedrading is netjes en onzichtbaar verwerkt in de binnenkant van de rail. De allernieuwste versies zijn voorzien van dataleidingen voor een lichtsturingssysteem. In principe zijn er bij railverlichting drie mogelijkheden.

–          Fase 1: alle ledlampen worden in één keer aan- en uitgeschakeld.

–          Fase 2: aan- en uitschakeling in twee circuits.

–          Fase 3: aan- en uitschakeling in drie circuits.

Groot voordeel van een rail is dat u niet afhankelijk bent van de plek van contactpunten. Bijkomend pluspunt is dat -mocht de zaal of hal anders ingericht worden- de led’s eenvoudig te verschuiven / verplaatsen zijn.

Led Design Holland heeft de afgelopen tijd veel led railverlichtingssystemen geïnstalleerd. In kantorenpanden, loodsen, showrooms, winkels, fabrieken et cetera. Wat kleur betreft is er veel mogelijk. Zwarte, grijze en witte rails zijn leverbaar. Qua lamp is de led trackspot populair. Andere opties zijn industriële hanglampen en moderne plafonnières. Voor iedere branche is wel een geschikte rail te vinden. Led Design Holland heeft uitstekende contacten met leveranciers van ledlampen. A-kwaliteit led’s worden dan ook tegen scherpe prijzen ingekocht. Hierbij wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met uw wensen en het beschikbare budget. Over die budgettaire kant hoeft u zich geen zorgen te maken. Het geld dat u in led investeert, is gegarandeerd binnen een paar jaar terugverdiend. Hoe? De lampen hoeven veel minder vaak vervangen te worden en ledlampen zijn zo zuinig dat de energierekening significant omlaag gaat.

https://www.leddesignholland.nl