Liberty printairmaxzijn
Image default
Dienstverlening

Je social media overlaten aan een betrouwbare partner

Heb jij het ook zo druk? Weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen om alles te doen wat je moet doen? Je Facebook marketing uitbesteden is het overwegen waard. Dit stukje van je marketing is essentieel en tijdrovend. Als een andere partij voortaan dit werk voor je doet, kun jij je meer focussen op de core business. Het is niet zo gek dat veel ondernemers worstelen met al die online platformen. Je hebt immers een bedrijf opgezet in een niche die je aanspreekt. Het online gebeuren komt daar extra bij. Your Business Online houdt voor veel kleine en grote partijen (in de meest uiteenlopende branches!) de sociale kanalen bij. Soms deels, soms in zijn geheel. De budgetten en de mogelijkheden verschillen enorm. Keer op keer een uitdaging dus voor deze jonge social media-experts. Het Your Business Online team heeft alle expertise in huis: verkoop, analyses, design en video.

Instagram marketing

Your Business Online weet keer op keer de mogelijkheden van Instagram te benutten. Ze maken gebruik van onder meer:

  • Instagram Story’s;
  • gesponsorde berichten;
  • linkberichten en
  • leadcampagnes.

Hippe visuals en afwisselende videoformaten worden niet geschuwd. Your Business Online werkt op de zogenoemde agile manier. Er wordt constant ingehaakt op veranderingen, vernieuwingen, trends, wijzigingen et cetera. Uitgaande van een basisplan worden constant de cijfers gecheckt om het effect van strategieën te meten. Dit gebeurt zowel online als offline. Is er niet voldoende resultaat? Er wordt subtiel bijgestuurd of juist geëxperimenteerd in een geheel andere richting. Vanzelfsprekend in overleg met de klant die als geen ander weet hoe het in een bepaalde bedrijfstak werkt. De focus blijft altijd gericht op de doelstellingen van die klant. De meest voorkomende ambities zijn:

  • grotere naamsbekendheid;
  • groei van de verkoop en / of omzet;
  • betere reputatie;
  • aanboren van nieuwe doelgroepen en / of uitbreiden van het bestaande klantenbestand.

Meer weten over Your Business Online en adverteren op Facebook of Instagram? Hier zijn de contactgegevens: info@yourbusinessonline.nl – 076-8897629

https://www.yourbusinessonline.nl/