Liberty printairmaxzijn
Image default
Aanbiedingen

3 redenen om te kiezen voor luchtkussen enveloppen

Ben je net begonnen met het runnen van een webshop, dan zul je in eerste instantie op al die dingen besparen waar je op besparen kunt. Je zult je afvragen of je bepaalde licenties echt nodig hebt, of een bedrijfsauto iets noodzakelijks is en hoe je nog meer kunt snijden in bepaalde kosten. Een van de dingen waar je gemakkelijk op kunt besparen, is verzending. Het is namelijk niet altijd nodig om een beroep te doen op dure verzegelde pakketjes als jouw producten een beperkte omvang hebben. Luchtkussen enveloppen kunnen een erg aantrekkelijk alternatief zijn voor jou als ondernemer. Waarom? Dat leggen we je uit in dit blog. 

 

Professionele uitstraling 

 

De eerste reden waarom luchtkussen enveloppen uitkomst voor jou als ‘entrepreneur’ kunnen bieden, is de uitstraling die dit soort enveloppen hebben. Iemand die zijn post opent en ziet dat zijn nieuwe aankoop verpakt is in zo’n soort envelop, zal direct een goed gevoel krijgen bij jouw bedrijfsvoering. De kans op herhaalaankopen zal daardoor drastisch toenemen en daardoor zul je er ook op een later moment nog profijt van hebben. Zo, de eerste stap naar een professionele webshop is nu écht gezet!

 

Bescherming

 

Een andere reden waarom je zou moeten kiezen voor luchtkussen enveloppen, heeft te maken met de bescherming dat het product biedt. Kwetsbare items, die bijvoorbeeld gemaakt zijn van glas of steen, zullen minder snel stukgaan als je ze vervoert in luchtkussen enveloppen. Dit komt omdat de binnenkant voorzien is van ‘bubbeltjes’, die ervoor zorgen dat de producten geen ‘tik’ krijgen bij mogelijke schokken onderweg. Hierdoor heb je een veel grotere garantie dat jouw artikelen in originele staat aankomen bij degene aan wie je het verzendt. 

 

Duurzaamheid 

 

Bijkomend voordeel aan de luchtkussen enveloppen is de duurzaamheid van het product. Nadat jouw product op plaats van bestemming is aangekomen, kan de ontvanger twee dingen doen: de envelop weggooien of hergebruiken. Dit laatste is mogelijk door de goeie kwaliteit van het product. Een ander kan dus nogmaals een beroep doen op de bescherming die er geboden wordt, waardoor hij of zij niet direct een nieuw exemplaar hoeft aan te schaffen. 

 

https://www.libertyprintairmaxzijn.nl/