Liberty printairmaxzijn
Image default
Aanbiedingen

Wel of geen nicotine in je vape?

Wel of geen nicotine in je vape?

Het voordeel aan een e-sigaret is dat de je zelf kan bepalen hoeveel nicotine jij toevoegt. Ideaal om van bijvoorbeeld het roken af te komen. Daarnaast kan je per dag bepalen wat je nodig hebt, heb je een feestje? Dan kan je bijvoorbeeld meer nicotine toevoegen. Ben je op het werk? Voeg dan bijvoorbeeld alleen de liquid toe. Wil je graag een vape kopen? Lees deze blog dan door! Wij vertellen hier namelijk meer over.

 

Deze onderdelen zitten er in een e-sigaret 

Een e-sigaret is geweldig voor elke dag, je kan namelijk elke dag de smaak kiezen die jouw voorkeur heeft. Maar  voor dat je een e-sigaret aanschaft is het wel handig dat je het een en ander weet. Het allerbelangrijkste is dat je er zeker van bent dat je vape bestaat uit gecertificeerde onderdelen. Zo weet je in ieder geval zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken om de kwaliteit. Een vape bestaat uit een tank en batterij. In de tank bevindt zich de coil. Dit onderdeel zet de e-liquid om in damp. Als je voor het eerst een e-sigaret aanschaft dan heb je een andere nodig dan iemand die al vaker vaped. Dit komt doordat een beginnende vaper vaak dezelfde inhaleertechniek gebruikt als bij een traditionele sigaret. Dit noemen we de mouth to lung methode. Je verzamelt de damp eerst in je mond en laat deze vervolgens naar je longen gaan. Een gevorderde vaper inhaleren volgens de direct lung methode. De damp wordt niet in de mond verzameld, maar gaat direct rechtstreeks naar de longen. Voor beide methodes heb je andere onderdelen nodig.

Meer weten?

Wil je meer weten over nicotine of over een e-sigaret? Neem dan contact op met een van de specialisten van save vape. Dit is namelijk de partij die veel verstand heeft van deze producten. Deze partij heeft een ruim aanbod aan aroma’s, waardoor er zeker een smaak tussen zit die jouw voorkeur heeft. Daarnaast is het ook vaker mogelijk om te wisselen van smaak. Wil je meer weten over de partij of over een vaper? Neem dan gerust contact op met een van de experts. Ze helpen je namelijk graag verder.

 

 

 

 

https://www.nicotinebase.nl/nl/