Liberty printairmaxzijn
Image default
Beauty en verzorging

Bedrijfskleding kopen? Hier moet u op letten!

Bedrijfskleding kopen voor uw personeel lijkt niet zo ingewikkeld, maar is vaak lastiger dan veel CEO’s denken. Er moet namelijk met veel zaken rekening gehouden worden als het tijd is voor nieuwe bedrijfskleding. Maar wat zijn precies de belangrijkste aandachtspunten als u nieuwe kleding voor uw personeel aan wilt schaffen? Dit blog biedt u handreikingen om de juiste keuze te maken en niets over het hoofd te zien!

Vraag uw personeel wat hun wensen zijn

Een belangrijke eerste tip om de juiste bedrijfskleren te kopen, is het personeel vragen waar precies behoefte aan is. Het is bij de keuze van bedrijfskleding belangrijk dat uw werknemers de kleding ook daadwerkelijk gaan dragen. Door aan te sluiten op de wensen van uw personeel, kunt u uw werknemers meer aan uw bedrijf binden en heeft u de garantie dat de kleding ook echt gedragen gaat worden.

Overweeg om uw bedrijfskleding te laten bedrukken

Of u nu kiest voor overalls, jassen, broeken, truien of blouses als bedrijfskleding, we raden u aan om te kiezen voor een opdruk met uw bedrijfsnaam en -logo. Jassen, overalls of blouses bedrukken is een slimme manier om mer naamsbekendheid te creëren. Een slimme methode dus om aan marketing te doen. Een groot voordeel is dat truien, T-shirts of blouses bedrukken voordelig is dan menige ondernemer denkt. Zeker als u kiest voor een grote hoeveelheid bedrijfskleren als overalls of blouses bedrukken, kunt u een hoop besparen. Verder is een groot voordeel van textiel bedrukken het feit dat qua kleur en vormgeving vrijwel alles mogelijk is.

Blouses

Controleer welke bedrijfskleren wettelijk verplicht zijn

In bepaalde economische sectoren, met name in de bouw, industrie en transportbranche, is het dragen van veilige werkkleding verplicht. Als ondernemer of bedrijfsleider heeft u dan geen keuze, want er móet speciale bedrijfskleding gedragen worden voor de veiligheid op de werkvloer. Controleer daarom geregeld aan welke eisen u als werkgever moet voldoen op het gebied van beschermende bedrijfkleren. Zo voorkomt u dat u boetes opgelegd krijg en daardoor in de problemen komt. U kunt alle richtlijnen vinden via de ARBO/Arbeidsinspectie, die per sector de wettelijke verplichtingen en eisen opgesteld heeft waar aan voldaan moet worden.

Let op het draagcomfort en de wisselende seizoenen

Bij de aankoop van bedrijfskleren is het draagcomfort een cruciaal aspect om mee te wegen in uw besluitvorming. Daarom raden we u aan om de kleding die u op het oog heeft, van tevoren uit te (laten) testen door uzelf en door enkele collega’s, voordat u tot een bulkbestelling overgaat. Zo weet u zeker dat de bedrijfskleding lekker en comfortabel zit en doet u geen miskoop.

Ook duurzaamheid verdient de aandacht

In deze tijd van verduurzaming en aandacht voor een gezond milieu en leefklimaat, is het belangrijk om voor duurzame bedrijfskleren te kiezen. Koop uw bedrijfskleren daarom bij een kledingbedrijf dat qua productie en stofgebruik rekening houdt met het milieu en klimaat. Er zijn tegenwoordig gelukkig genoeg kledingbedrijven die bedrijfskleren produceren dat vriendelijk is voor de omgeving. Kleding voor bedrijven die lang meegaat, is natuurlijk ook een duurzame keuze!

Probeer een voordelige deal te scoren

Ten slotte is de prijs van de bulkbestelling die u gaat doen, iets om in de gaten te houden. Door meerdere offertes op te vragen bij aanbieders, kunt u de prijs-kwaliteitverhouding goed in beeld krijgen en de juiste financiële keuzes!

Gerelateerde artikelen

Meerdere behandelingen bij de schoonheidssalon in Wehl

Afspraak maken voor een schoonheidsbehandeling in Apeldoorn

Verkiezingen beste schoonheidssalon van Oosterhout