Liberty printairmaxzijn
Image default
Beauty en verzorging

De huid optimaal verbeteren met professionele chemische peelings

Professionele peelings bestaan uit actieve zuren, extracten en enzymen die worden ingezet om de huid chemisch te ex foliëren. Peeling behandelingen worden door professionele cosmetische klinieken gegeven om de teint en textuur van de huid te verbeteren, pigmentatie te verminderen en te normaliseren, acne te verbeteren, de aanmaak van collageen te stimuleren en de grootte van poriën te verminderen.  

Wilt u graag in de omgeving van Den Haag een peeling behandeling ondergaan? Goed idee. Peelings zorgen ervoor dat uw huid zijn gezondheid behoud. Peelings behoren tot de meest effectieve gezichtsbehandelingen. Voor een peeling in Den Haag kunt u terecht bij de professionele cosmetische kliniek Van Lennep Kliniek. Heeft u huidproblemen als een ongelijkmatige teint, donkere vlekken in het gezicht, fijne lijntjes of rimpels of acne? De huidtherapeut bij Van Lennep Kliniek bepaalt samen met u of een chemische peeling voor u uitkomst biedt. Afhankelijk van uw huidtype, de huidconditie en welk resultaat u wilt bereiken wordt de geschikte peeling voor u uitgezocht.

Van Lennep Kliniek biedt verschillende peeling behandelingen aan. Verschillende huidtypes, verschillende wensen, verschillende huidproblemen en verschillende behandelplannen maken dat niet één type peeling voor iedereen geschikt is. Daarom is er keuze uit diverse behandelingen. Afhankelijk van het type peeling is het verstandig om de huid via een andere behandeling voor te bereiden op de peeling. Bij de meeste peeling behandelingen is het aan te raden om meerdere behandelingen te ondergaan. Meerdere behandelingen geeft in veel gevallen een optimaal resultaat. Daarom worden de peeling behandelingen in kuurverband aangeboden.

Diverse behandelingen met hyaluronzuur fillers

Wilt u naast het verbeteren van uw huid graag de huid verjongen, liften, accenten aanbrengen of diepe rimpels verwijderen door middel van fillers? Ook daarvoor bent u bij Van Lennep Kliniek op een goed, betrouwbaar en gediplomeerd adres. Iedere filler in Den Haag die bij Van Lennep Kliniek gegeven wordt is een hyaluronzuur filler. De behandeling met fillers wordt altijd uitgevoerd door een van de cosmetisch artsen KNMG.

https://www.vanlennepkliniek.nl/