Liberty printairmaxzijn
Image default
Geschenken

Beste decoratie voor elk feest

Wil jij je feest leuk aankleden met opblaaspoppen? Dan zit je hier goed! Wij verhuren namelijk verschillende soorten opblaaspoppen aan die bij elke gelegenheid passen. Zo hoef je dus niet een gloednieuwe pop te kopen en bespaar je dus wat geld. Ook zorgen wij ervoor dat het zeer gemakkelijk is om de pop op te zetten. Een opblaaspop is misschien wel makkelijker op te zetten dan de vlaggetjes op te hangen! Heb je dus wat ruimte te vullen op je feestlocatie, dan is een leuke opblaaspop een perfecte optie.

Voor ieder wat wils

Ongeacht het thema van het feest, wij hebben een bijpassende opblaaspop. We hebben opblaasbare baby’s en ooievaars als je een geboorte wilt vieren en we hebben veel poppen waar je een leeftijdsbadge gratis bij krijgt om een verjaardag te vieren. Ook kerst kan je groots vieren met onze opblaasbare kerstman. We hebben dus een heel breed scale aan opblaasbare poppen. Dus het maakt niet uit wat je viert, wij hebben de juiste pop voor jou! We hebben ook poppen voor buiten én voor binnen. Voor de binnepop is de interne blower fluisterstil en dat is wel zo handig, toch?

Opzetten van pop is kinderspel

Het hele proces om de pop te regelen is super simpel. Het meeste regel je online. Je moet vooraf even checken of de pop beschikbaar is op jouw data. Is dat het geval? Dan kan je de pop bestellen en we zullen de pop bezorgen op locatie. Haal je hem liever zelf op? Dat is ook geen probleem, want je kan ervoor kiezen om hem zelf op te halen. Wij zorgen ervoor dat er een duidelijke handleiding mee wordt geleverd. Zo kun je stap voor stap lezen wat je moet doen om de pop op te zetten. Voor de binnenpop hoef je de stekker alleen in het stopcontact te steken, dus simpeler kan bijna niet. Maak dus je feest helemaal af met een bijpassende opblaasbare pop!