Liberty printairmaxzijn
Image default
Geschenken

Tips voor je trouwkaartjes

Leuke trouwkaarten: wie wil ze niet?

Het moment dat je gaat trouwen is daar. Spannend, gaaf en een prachtig avontuur die je samen aangaat. Maar dat kan allemaal pas beginnen als je je bruiloft goed plant. De eerste stap is simpel en dat is het plannen van de bruiloft met leuke trouwkaartjes met een mooie eigen boodschap. Maar welk kaartje is nou leuk, of valt op? Wat is het trouwkaartje wat echt goed bij jullie past?

We snappen dat trouwkaarten uitzoeken nogal een klus kan zijn. Wellicht heb je honderd verschillende ideeën , omdat nog eens achter te komen dat er duizenden soorten trouwkaartjes zijn. Vermoeiend… Toch kun je met deze tips hopelijk je bruiloft wat beter plannen en matchen.

Stuur je save the date kaarten op tijd

Voorkom teleurstelling dat je beste vrienden niet kunnen komen op je bruiloft. Verstuur je save the date kaartjes zodra de datum definitief is bepaald. Zo heb je vrienden en familie als eerste op de hoogte gesteld van de magische datum en kan iedereen dit in zijn of haar agenda zetten. Super praktisch, maar vooral ook heel leuk. Want heb je verrassingen in petto voor je gasten, dan kun je een kleine teaser vermelden op een save the date kaart. Erg leuk!

Ga lekker met elkaar op de kaart

Kun je elkaars liefde niet meer wegstoppen onder stoelen of tafels? Mooi toch! Wees trots op jullie liefde als koppel en laat het zien met een spontane foto op jullie trouwkaartje. Maak een leuke shoot in de natuur, op een favoriete locatie of houd het lekker op werk, wat kan jullie het schelen! TIP: Een oude foto of een foto van vroeger werkt ook heel leuk en ook eens wat anders.

Match je kaartjes met de huisstijl van je bruiloft

Mannen zullen er niet zo mee bezig zijn, maar vrouwen absoluut wel. De kleuren, thema en huisstijl van de bruiloft zijn natuurlijk erg belangrijk voor de aankleding. Alles moet kloppen! Vergeet dan niet het kaartje te matchen met de thema. Kies het kaartje wat het beste aansluit in lettertype en kleur zodat gasten met alles herkenbaarheid aantreffen. Een klein, maar subtiel detail dat de moeite waard is.

Uniek: Probeer eens letterpress trouwkaarten

Wie houdt van ambacht en originaliteit moet zeker eens letterpress trouwkaartjes proberen. Deze trouwkaarten worden op een ouderwetse en ambachtelijke wijze gedrukt middels een echte degel of zelfs trapdegel druk apparaat. Het mooie van deze ouderwetse druktechniek is dat tekst en illustratie voelbaar zijn dankzij de reliëf randjes van de contouren. Bovendien zijn letterpress kaarten gemaakt van écht katoen en voelen ze daarom natuurlijk, stevig en dik aan. Doorgaan een iets kostbaarder investering , maar wel één die zeker eens de moeite waard is.

Van nieuw tot retro trouwkaartjes. Kaartcollectie heeft het allemaal!

Bezoek de webshop van Kaartcollectie.nl voor de meest uiteenlopende wenskaartjes. Van huwelijkskaarten tot geboortekaarten en jubileumkaarten, we hebben het allemaal. Verzending in Nederland is gratis en je krijgt altijd mooie bijpassende enveloppen bij je bestelling.

https://www.kaartcollectie.nl/