Liberty printairmaxzijn
Image default
Vakantie

Bezoek deze mooie camping in de omgeving van Dresden

Ben je op zoek naar een camping in de omgeving van Dresden waar je gezellig met het hele gezin kunt kamperen? Bekijk dan eens de website van Camping de Regenboog! Deze camping is gevestigd in Tsjechië, maar ligt aan de Duitse grens. Je bent dus dicht bij steden als Dresden, Bautzen en Görtlitz waar van alles te beleven is. Daarnaast is de camping omgeven door prachtige natuur en kijk je je ogen uit. Wanneer je hier gaat kamperen geniet je van een combinatie van culturele steden en natuurparken. Ook de camping zelf is een erg fijne plek! Zo zijn de kampeerplaatsen zeer ruim opgezet en is de camping van alle gemakken voorzien. Naast dat je zelf een kampeerplaats kunt boeken voor je caravan, camper of tent, kun je ook een blokhut of tent huren.

De verschillende bezienswaardigheden

Wanneer je op vakantie gaat naar Tsjechië en verblijft op Camping de Regenboog, is het aan te raden om de mooie omgeving van Dresden te bezoeken. Zo kun je oude forten en kloosters ontdekken, maar ook een boottocht maken op een stoomboot behoort tot de mogelijkheden. Wil je liever de natuur in? Ga dan wandelen in een van de mooie natuurparken of ga met je kinderen naar een klimbos. Daarnaast bevinden zich in de omgeving ook diverse zwembaden en pretparken. Op deze manier is er voor ieder gezinslid iets te beleven!

Boek jouw kampeerplaats direct online

Wil je verzekerd zijn van een plek op deze camping in de omgeving van Dresden? Boek dan direct een kampeerplaats via de website van Camping de Regenboog. Hier vind je ook meer informatie over de camping zelf en de mooie omgeving. Heb je vragen, bijvoorbeeld over de tarieven of andere mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van deze camping. Zij beantwoorden je vragen graag!

https://www.campingregenboog.nl/