Liberty printairmaxzijn
Image default
Vakantie

Caravan occasions en meer vlak bij Zuid-Holland

Diverse caravan occasions, campers en vouwwagens vindt u bij Caravancentrum Waterland in de buurt van Zuid-Holland. Hierbij heeft u keuze tussen verschillende toonaangevende merken. Zo kiest u voor een caravan, camper of vouwwagens die geheel bij uw persoonlijke wensen aansluit. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een caravan voor twee personen, enkel voor u en uw partner of beste vriend(in)? Of zoekt u juist een caravan met meerdere slaapplaatsen om er op uit te trekken met het hele gezin? Wat u ook zoekt: u vindt de ideale caravan, camper of vouwwagen bij deze specialist!

Een gespecialiseerd bedrijf met uitstekende caravans

Caravancentrum Waterland, niet ver van Zuid-Holland, is een specialist op het gebied van caravan occasions. Dit bedrijf is in 1978 begonnen met de verkoop van Bergland caravans. Vanuit huis werden deze caravans van Nederlandse bodem verkocht. Inmiddels is het bedrijf door de enorme groei al tweemaal verhuisd. Zo is deze specialist in 1980 dealer geworden van Hobby caravans en is er in 1999 ook een dealerschap van Fendt caravans bijgekomen. Door de toevoeging van deze twee fantastische en leidende merken in de caravanwereld, is dit bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste caravanbedrijven van de regio. 

Geniet van goede service tijdens én na de koop van een caravan

Caravancentrum Waterland is goed te bereiken vanuit Zuid-Holland en is hét adres wanneer u op zoek bent naar caravan occasions. Doordat zij altijd een grote voorraad caravans inkopen bij toonaangevende merken, kunnen deze voordelig worden ingekocht. Hierdoor profiteert u ook van een scherpe aankoopprijs! Bovendien bewijst dit bedrijf al meer dan 40 jaar dat u niet enkel goede service mag verwachten tijdens de koop van een caravan, maar ook na de verkoop. Op deze manier geniet u zo lang mogelijk van uw aankoop. De specialisten van dit bedrijf vertellen u graag meer over de diverse caravan occasions.

https://www.caravancentrumwaterland.nl/