Liberty printairmaxzijn
Image default
Aanbiedingen

Bij bewust eten je eiwitten niet vergeten

Een gezonde levensstijl houdt meer in dan voldoende bewegen en goed eten. Voor een optimale conditie van je lichaam is het belangrijk om extra aandacht aan je spieren te besteden. Bedenk goed dat alleen spieren in staat zijn jouw vet te verbranden. Het is dus goed om je spieropbouw op het gewenste niveau te behouden of te krijgen. Dit doe je door voldoende eiwitten oftewel proteïnen te eten.

Eiwitten uit eten

Om je spieren van de gewenste hoeveelheid proteïnen te voorzien, moet je elke dag voldoende eiwitten binnenkrijgen. Dit kan onder meer door het eten van:

  • zuivel

  • vlees

  • eieren

  • noten

  • zaden

  • peulvruchten

Het eten van vlees, eieren en zuivel lukt de meeste mensen nog wel, maar wat te denken van de peulvruchten, noten en zaden? Deze zijn wel nodig voor een gezond eetpatroon, maar het lichaam heeft meer moeite om ze op te nemen. Gelukkig is het toch mogelijk, deze categorie proteïnen binnen te krijgen en ook nog eens op een simpele manier.

Vegan protein poeder

Wanneer jij veganistisch eet, vallen de categorieën zuivel, vlees en noten af als bron voor proteïnen. Met vegan protein poeder in de vorm van een bouillon of shake krijg jij je eiwitten op een vloeibare manier binnen. Door de variatie in vegan protein poeder wordt het voor jou heel eenvoudig om de shakes af te wisselen. Zo neem je de ene dag een vegan protein poeder op basis van bruine rijst en kies je de andere dag voor een biologisch vegan protein poeder met chocoladesmaak. Wie zegt dat gezond eten niet lekker kan zijn?

Drink jezelf gezond

Het gemak van het vegan protein poeder schuilt in de snelle manier waarop jij je proteïnen inneemt. Zelfs op drukke dagen lukt het jou met een shake om de belangrijke bouwstoffen binnen te krijgen. In de sportschool, languit op de bank of wachtend in een file. Waar je ook bent, de shake is overal mee naartoe te nemen. Werken aan je gezondheid was nog nooit zo eenvoudig.

 

https://superfoodies.nl/