Liberty printairmaxzijn
Image default
Eten en drinken

Geweldige uitvinding is de pizza

Met de goede mobiele pizzabakker aan huis vervul je de dromen van je kinderen. Bijna elk kind is wel dol op pizza, dus hoe leuk is het om thuis zelf pizza’s te kunnen bakken? De pizzabakker past op tafel, dus je kunt er met zijn allen omheen gaan zitten. In de supermarkt is deeg te koop die speciaal bedoeld is voor pizza’s. Verder heb je natuurlijk tomatensaus en beleg nodig. Haal lekkere kaas en verse groenten, zoals paprika, ui, champignons, courgette of spinazie. Iedereen kan vervolgens zelf kiezen hoe hij of zij de pizza belegt. Iedereen kan dus genieten van heerlijk eten!

Wat moet je doen?

Ter voorbereiding snij je de groentes en snij je het deeg in cirkels. Wij leveren ook speciale vormpjes waarmee je perfecte cirkels kunt uitdrukken. Dit bespaart je een hoop tijd en moeite. Wanneer je pizza is belegd, stop je hem in de mobiele pizzabakker aan huis. Na een minuut of tien je is pizza klaar om gegeten te worden. Let erop dat de houder en de pizza beide gloeiend heet zijn, pas dus op dat je je niet brandt! In de mobiele pizzabakker aan huis is er ruimte voor zes pizza’s. Je kunt dus met zijn allen tegelijkertijd de pizza bakken.

Wanneer gebruiken?

De mobiele pizzabakker aan huis is ideaal om in te zetten bij speciale gelegenheden. Bijvoorbeeld met kerst, als heel de familie bij elkaar komt, is het geweldig om zoiets op tafel te hebben staan. Ook bij een verjaardag is het natuurlijk super leuk om op die manier het te vieren. De mobiele pizzabakker aan huis brengt echt sfeer in huis tijdens het avondeten. Doordat je steeds moet wachten tot je pizza klaar is heb je in de tussentijd echt de tijd om met elkaar te praten, mega gezellig dus! Bestel nu je mobiele pizzabakker aan huis voordat ze zijn uitverkocht.