Liberty printairmaxzijn
Image default
Vakantie

Een kwalitatief hoogwaardige vouwwagen kopen

Een vouwwagen kopen is een uitstekend idee wanneer je gaat kamperen! Met een vouwwagen geniet je van de echte kampeerbeleving, maar heb je wel nog de nodige luxe. Het is een perfecte middenweg tussen een tent en een caravan of camper. Uiteraard wil je wel een vouwwagen die van goede kwaliteit is, van alle gemakken is voorzien en lange tijd meegaat. Bekijk daarom eens de website van Smitveld! Dit bedrijf is al sinds 1995 dé specialist in vouwwagens. Ze hebben sinds die tijd hun aanbod steeds verder uitgebreid met verschillende vouwwagens. Daarnaast vind je bij hen ook diverse accessoires en toebehoren om volledig onbezorgd op vakantie te gaan. Of je nu in Nederland blijft of naar het buitenland gaat, bij Smitveld vind je altijd een geschikte vouwwagen voor jouw kampeertrip!

De voordelen van een vouwwagen van deze specialist

Wanneer je beslist om een vouwwagen te kopen bij Smitveld, profiteer je van zeer goede kwaliteit. Het tentdoek is gemaakt van 100% katoen en is afkomstig van TenCate. Daarnaast hebben alle vouwwagens een kuipgrondzeil dat aan de vouwwagen vastzit. De wagens worden geleverd met een AL-KO systeemchassis met oplooprem. Daarnaast kun je de vouwwagen eenvoudig en snel opzetten, zonder ingewikkelde instructies. Binnen 15 minuten is de vouwwagen afgespannen en ingericht en kun jij gaan genieten van je vakantie. Klinkt goed toch?

Neem contact op voor meer informatie

Wil jij ook een onbezorgde vakantie tegemoet gaan door een vouwwagen te kopen bij Smitveld? Bekijk dan hun ruime assortiment online of ga langs in hun showroom in Heiloo. Hier vertellen de medewerkers je graag meer over het aanbod en indien gewenst geven ze je advies op maat. Of je nu een 2-persoons, 4-persoons of 6-persoons vouwwagen zoekt, je slaagt hier gegarandeerd! Heb je vooraf vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Dan kun je ook altijd contact opnemen met deze specialist via de contactgegevens op hun website.

https://www.smitveld-vouwwagens.nl/