Liberty printairmaxzijn
Image default
Sport

De beste bokshandschoenen voor alle soorten en maten boksers

Niet elke bokser kan uit de voeten met dezelfde bokshandschoenen. Dat ligt natuurlijk aan de maat, maar ook aan het niveau van de vechter. Mannen, vrouwen en kinderen gebruiken andere soorten bokshandschoenen omdat hun handen net anders gevormd zijn en ze dus ook andere ondersteuning nodig hebben. Als beginnend bokser zult u handschoenen gebruiken die meer bescherming bieden en stabieler zijn. Daardoor wordt de kans op blessures verkleind, maar verliest u ook een gedeelte van het gevoel en de precisie. Bokshandschoenen voor gevorderden zijn wat soepeler en dunner.

Dé speciaalzaak voor boksspullen

Rumble Store Holland in Houten is een speciaalzaak die zich richt op vechtsporten. Zij verkopen een ruim assortiment aan bokshandschoenen, bokszakken, fitnessapparatuur en andere spullen die helpen bij het trainen. Met behulp van hun webshop en showroom kunt u alle mogelijke producten, zoals een bokszak, kopen die u nodig heeft voor uw training. Daardoor kunt u ook thuis verder werken aan uw uithoudingsvermogen en kracht. 

De beste optie voor jou

Om de beste bokshandschoenen en bokszak te kopen voor uzelf of uw kind, kunt u rondkijken op de webshop van Rumble Store Holland of langsgaan in de showroom in Houten. Op de website staan de details van elk product vermeld. U kunt daar lezen over de verschillende maten bokshandschoenen en voor welk soort persoon ze geschikt zijn. Bij elk product staat ook vermeld voor welk niveau of soort gebruik de handschoen bedoeld is.

Misschien wilt u het product eerst proberen

In de showroom in Houten kunt u alle producten, zoals bijvoorbeeld een bokszak, uitproberen voordat u iets gaat kopen. Daar zijn experts aanwezig die alles weten over het assortiment. Sommige bokshandschoenen zijn bijvoorbeeld specifiek gemaakt om te gebruiken in trainingssessies met een bokszak. Deze zijn heel anders vormgegeven dan handschoenen die u kunt gebruiken wanneer u met andere mensen traint. Door eerst de producten uit te proberen, weet u zeker dat u tevreden gaat zijn met uw aankoop.