Liberty printairmaxzijn
Image default
Sport

Massage voor sporters: voorkom blessures en spierpijn

Op professionele niveau spelen sporters vaak meerdere wedstrijden per week. Masseren na of voor een training kan als preventie zorgen dat je blessures en spierpijn voorkomt. Masseer je lichaam met behulp van verschillende technieken, zoals druktechnieken en kloptechnieken. Masseer je spieren en gebruik daarnaast ook vaak koelelementen om de spierpijn te verzachten. Masseren is een effectieve manier om blessures en spierpijn te voorkomen.

Voorkomen met masseren

Ben je een profsporter en wil je je graag meer laten masseren? Of wil je gewoon eens genieten van een goede massage? Dan kun je bij Yules Masseert terecht. Yules Masseert is een professionele massagepraktijk in Rotterdam. Voor slechts €45,- kun je van heerlijke ontspanning genieten bij Yules Masseert, maar wel met de beste methode om blessures en spierpijn te voorkomen. Je wilt als prof sporter zoveel mogelijk in topform zijn en dat kun je verlengen met goede massages.

Wat voor massages zijn er?

Er zijn veel verschillende massages. Masseer je lichaam met behulp van druktechnieken of kloptechnieken, maar ook vaak samen met het gebruik van warme en koele elementen. Yules Masseert biedt verschillende massages aan, waaronder sportmassage. Daarnaast is er een mogelijkheid om een deeptissue massage te krijgen of een chronische pijn massage. Iedere massage is gericht op een bepaald probleem. Zo is een deeptissue massage gericht op de pezen en zenuwen in de spieren.

Masseer je diepe spieren en voorkom blessures. Een chronische pijn massage is gericht op de grotere gebieden in het lichaam om bijvoorbeeld na een operatie of tijdens het revalideren, het herstel proces te versnellen. Iedereen is anders en daardoor zal er voor iedereen een andere massage gegeven worden. Afhankelijk van de klachten, zal een massage uitgekozen worden. Op die manier weet je zeker dat de klachten zullen verminderen of zelfs over zullen gaan. Zo kun je met een deep tissue massage bijvoorbeeld een knoop in de rug oplossen.