Liberty printairmaxzijn
Image default
Vakantie

De mooiste groepsaccommodatie in de Veluwe

Als u op zoek bent naar een mooie groepsaccommodatie in de Veluwe, zoekt u dan niet verder. Bij De Aalbertshoeve in Ermelo vindt u namelijk alles waar u naar op zoek bent. Deze accommodatie beschikt over drie kampeerhuizen, geschikt voor 44, 52 en 86 personen. De Aalbertshoeve ligt midden in een agrarisch gebied, op kleine afstand van de Veluwse bossen. U kunt hier dan ook regelmatig reeën, herten en wilde zwijnen voorbij zien komen! Bovendien geniet u hier van kilometerslang strand met veilig zwemwater langs de oevers van de Veluwse Randmeren. Naast zwemmen kunt u hier bijvoorbeeld ook een watersport beoefenen, zoals surfen.

Ontdek de nabije omgeving van deze groepsaccommodatie

Wanneer u verblijft bij groepsaccommodatie in de Veluwe, geniet u uiteraard van de prachtige natuur. Maar dat is niet het enige waarvoor u hier goed zit. Het is ook mogelijk om lekker te gaan fietsen of wandelen. Kies uw favoriete tocht en ga voor 4 of zelfs 30 km. Ook is er een strand op 4 km afstand en geniet u van het bosbad of het sportcentrum. Wilt u lekker actief bezig zijn? Ga dan voor het verhuren van de waterfietsen of kano’s. Ook ligt er een kartbaan op 10 km afstand en bent u binnen een kort tijdsbestek bij Walibi World Biddinghuizen.

Laat u adviseren over uw aankomende verblijf

Wilt u meer weten over groepsaccommodatie De Aalbertshoeve in Ermelo, de Veluwe? Bekijk dan de website van deze aanbieder. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw verblijf goed voor te bereiden. Ook is het mogelijk om contact op te nemen met een van de deskundige medewerkers. Zij vertellen u graag meer over wat er allemaal te doen is voor uw gezelschap en geven u persoonlijk advies. Op deze manier bent u goed op de hoogte van de mogelijkheden tijdens uw verblijf.

https://www.aalbertshoeve.nl