Liberty printairmaxzijn
Image default
Aanbiedingen

De vele voordelen van bouwhekken voor je project

Het plaatsen van bouwhekken kan in veel situaties van onschatbare waarde zijn. Op een bouwplaats doen de hekken dienst als afrastering. Daarmee bieden ze een hoge mate van bescherming. Het personeel dat ijverig aan het werk is op het bouwterrein hoeft zich hierdoor niet bezig te houden met de veiligheid van omstanders. Naast de inzet op bouwplaatsen kan ook op evenementen deze vorm van omheining doeltreffend worden ingezet. Behalve het creëren van een veilige omgeving, kunnen bouwhekken ook de privacy vergroten en ongewenst licht tegenhouden.

Bouwhekken huren

Hoe praktisch de bouwhekken ook zijn, als je ze in eigen bezit hebt, vragen ze wel om de nodige opbergruimte. Een goed alternatief is het huren van bouwhekken. Op deze manier kun je ze optimaal inzetten, zonder hiervoor aan opslagruimte in te boeten. Doordat je de hekken per dag of per stuk kunt huren, betaal je nooit teveel. Het tijdelijke gebruik van de gemonteerde omheining maakt huren tot een aantrekkelijke optie.

Afmetingen bouwhekken

Bij de huur van bouwhekken kun je kiezen uit meerdere afmetingen. Zowel in hoogte als in breedte variëren de hekwerken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om voor een geblindeerde uitvoering te kiezen. Hiermee kun je eenvoudig zaken aan het zicht onttrekken en heb je optimale privacy. Deze laatste optie leent zich goed voor het gebruik bij evenementen. Geïnteresseerden die geen kaart voor het evenement hebben gekocht, zullen in dat geval geen zicht hebben op de bedrijvigheid die zich achter de hekken afspeelt. Blinderende bouwwerken kunnen lichten tegenhouden die een hinderlijke uitwerking kunnen hebben. Hierdoor wordt rustig werken op de bouwplaats en genieten op een evenement een stuk eenvoudiger.

Zeilen huren

De benodigde privacy bereik je door de bouwhekken te voorzien van zeilen. Hierbij kun je kiezen uit een wind doorlatende uitvoering in een zwarte kleurstelling, maar ook een geblindeerde versie in wit en zwart zijn mogelijk. Kies de bouwhekken die voldoen aan jouw wensen en ervaar zelf het gemak dat ze bieden. 

 

https://www.libertyprintairmaxzijn.nl/