Liberty printairmaxzijn
Image default
Tweewielers

Door deze fietsenmaker in Tilburg bent u snel weer op pad

De fiets is een heel fijn vervoersmiddel, zeker in de stad. Hier is immers vaak niet veel ruimte voor auto’s en u betaalt zich blauw aan parkeergeld. Bovendien hoeft u in de stad vaak niet een hele grote afstand af te leggen. Met de fiets komt u dan heel gemakkelijk van A naar B. Wanneer uw fiets kapot is, is dit erg vervelend. Zeker wanneer u dagelijks uw stalen ros gebruikt om op het werk of op school te komen. Een fiets repareren is niet altijd gemakkelijk een zeker een leek kan er veel tijd mee kwijt zijn. Gelukkig kunt u in Tilburg terecht bij een uitstekende fietsenmaker, namelijk Kuysters Tweewielers. Deze fietsenmaker zit in het centrum van Tilburg en reparaties worden hier snel en vakkundig uitgevoerd door gespecialiseerde medewerkers. Zo is uw fiets snel weer in topconditie en gaat u weer veilig en comfortabel op pad.

Een moderne werkplaats en een uitstekende service

Kuysters Tweewielers beschikt over een moderne werkplaats die voldoet aan alle milieueisen en voorzien is van geavanceerde appratuur. Hierdoor is er de kennis en kunde in huis om uw fiets in korte tijd te repareren. Vaak kunt u uw fiets dezelfde dag nog ophalen! Duurt de reparatie toch wat langer? Dan krijgt u een leenfiets mee. Zo kunt u alsnog op de fiets naar uw bestemmingen. Bent u niet in staat om uw fiets te brengen? Dan komt deze fietsenmaker uit Tilburg hem gewoon bij u ophalen. Door deze haal-en-brengservice wordt u volledig ontzorgt.

Ook voor de aanschaf van een nieuwe fiets

Naast uitstekende reparaties kunt u bij Kuysters Tweewielers ook terecht voor de aanschaf van een nieuwe of tweedehands fiets. Stadsfietsen, hybridefietsen en elektrische fietsen; ze behoren allemaal tot het assortiment. Wat voor fiets u dus ook wilt, bij deze zaak slaagt u zeker. Op de website kunt u de huidige collectie alvast bekijken. Hier vindt u foto’s, omschrijvingen en prijzen. Ziet u een mooie fiets? Neem dan snel contact op met deze fietsenwinkel, want op = op!

https://kuysterstweewielers.nl/