Liberty printairmaxzijn
Image default
Tweewielers

ART 4 maakt online kopen makkelijker

Dankzij de online webshop kun je snel en goedkoop accessoires aanschaffen voor jouw scooter. Een nieuw kettingslot kopen is ook een fluitje van een cent, je wilt wel zeker weten dat een bepaald slot geschikt is voor jouw scooter. Bij een scooterslot online kopen kun je letten op een ART keurmerk, bijvoorbeeld een ART 4 kettingslot. Dat onafhankelijke keurmerk maakt online kiezen in de webwinkel eenvoudiger en meer betrouwbaar. In dit artikel leggen we uit hoe je snel het juiste slot kunt kiezen.

 

Direct een ART 4 slot kopen doe je in de scooter accessoire webshop, daar vind je het grootste assortiment, met goedkope prijzen.

 

Een kettingslot of ander soort slot?

Er zijn diverse soorten sloten zoals een beugelslot, een schijfremslot, een stuurslot en het bekende kettingslot. De laatste is populair omdat de sloten vaak veilig zijn en eenvoudig zijn op te bergen. Je kunt aan de vorm van het slot niet direct de kwaliteit aflezen, de dikte van de schakels is niet zo van belang als het staal niet dezelfde kwaliteit heeft bijvoorbeeld.

 

Stichting ART

Al jarenlang keurt Stichting ART sloten voor tweewielers. Voor scooters wordt een ART 3 of ART 4 waardering aanbevolen. Een ART 4 slot is erg sterk, er zijn behoorlijk wat kettingsloten van dit type. Houd voor jezelf wel rekening met een korte of lange ketting, voor het geval je graag de scooter aan een paal vastlegt.

 

Kijk zelf in de webwinkel voor een goedkoop en betrouwbaar slot met bijvoorbeeld een ART 4 keurmerk, dan weet je zeker dat je kwaliteit koopt. voor meer zie https://www.scootersite.nl/blog/