Liberty printairmaxzijn
Image default
Muziek

Een cursus DJ worden voor beginners in het Gooi

Heb je altijd al de kneepjes van het vak van DJ’s willen leren? Wil je voor volle zalen draaien? Met een flinke dosis doorzettingsvermogen en passie kun je vaak al succesvol een cursus DJ worden voor beginners afronden. Hiervoor hoef je geen ervaring te hebben. Enkel een beetje muzikaal talent en een passie voor het vak zijn vaak al voldoende om te starten als DJ. Er zijn diverse muziekscholen die dergelijke cursussen aanbieden. In de Gooi- en Vechtstreek volg je op de Gooische Muziekschool in Bussum een cursus door vakdocenten.

Leer het vak van echte vakdocenten

Bij deze muziekschool leer je de beginselen van het vak. Zo leer je tracks te mixen, naast elkaar te draaien en maak je effecten en loops. Daarnaast ontdek je het mengpaneel in de speciale DJ-ruimte waar je les krijgt. De school beschikt namelijk over apparatuur van hoge kwaliteit, zodat jij alles uit de cursus DJ worden voor beginners kunt halen. Naast deze technische vaardigheden leer je ook goed te luisteren naar muziek. Hoe werk je bijvoorbeeld toe naar een climax? Welke muziekstijlen kun je met elkaar matchen en welke totaal niet? Waar moet je op letten als je aan het draaien bent om jouw publiek te blijven boeien? Tijdens de cursus krijg je les van professionals die al jaren meedraaien in het vak en hebben gedraaid door heel Nederland.

Een muziekschool met een ruim aanbod

Voor het volgen van de cursus DJ worden voor beginners moet je minimaal 10 jaar zijn. Het cursuspakket bestaat uit vijf lessen en duren ongeveer 45 minuten. Kinderen én volwassenen kunnen deze opleiding volgen. Je vult eenvoudig het online contactformulier in om je aan te melden of bekijkt de website van de school voor meer informatie. Hier vind je ook een overzicht van de tarieven. De Gooische Muziekschool in Bussum staat bekend om het ruime aanbod aan muzieklessen op het gebied van dans, muziek en musical en verzorgt rijkserkende opleidingen op diverse locaties binnen de Gooi- en Vechstreek en Eemland.

https://www.degooischemuziekschool.nl/