Liberty printairmaxzijn
Image default
Hobby en vrije tijd

Koop een Diamond Painting die echt helemaal bij jou past

Ben jij op zoek naar een nieuwe hobby? Dan is Diamond Painting écht iets voor jou. Al ruim 100.000 zeer tevreden klanten kochten eerder Diamond Paintings bij JobaStores. Een groot voordeel van deze online winkel is dat zij de productie van deze creatieve vrijetijdsbesteding in eigen handen hebben. Zo verzekeren zij jou van hoogwaardige kwaliteit, voor erg scherpe prijzen. Bovendien heeft de webwinkel de grootste voorraad Diamond Painting van Nederland én België. Hierdoor heb jij de grootste keuze in dit brede assortiment.

Ontdek de vele categorieën waarin de Diamond Paintings zijn onderverdeeld

Je kiest in dit uiteenlopende aanbod uit verscheidene thema’s voor de ontspannen én creatieve hobby. De categorieën zijn duidelijk geordend in de online webwinkel. Je hebt onder andere de keuze uit: vintage, fantasy, dikke dames, bloemen, steden en landschappen. De prachtige, complete pakketten koop je voor jezelf én voor andere enthousiastelingen. Zo breng je samen met anderen tijd door op een gezellige, relaxte manier. In de webshop koop je, naast complete pakketten, losse steentjes. Deze kleurkeuze zorgt ervoor dat jouw kunstwerk helemaal past bij de stijl die jij hebt. Je maakt de besteding van jouw vrije tijd nóg persoonlijker als je een custom ontwerp bestelt. Ook dit doe je gemakkelijk én snel bij JobaStores.

Kies voor jouw favoriete pakket en bestel deze direct

Als je een Diamond Painting koopt in deze webshop, doe dit dan op werkdagen vóór 23:00 uur en op zondagen vóór 18:00 uur. Dan verzendt het bedrijf jouw bestelling dezelfde dag nog. Je profiteert als klant in Nederland van kosteloze verzending vanaf € 75,-. Ben je een klant uit België, bestel dan voor minstens € 100,- om te genieten van gratis verzending. Koop de mooie steentjes voor op een tof ontwerp op canvas en je geniet voor geruime tijd van dit project. Neem contact op met de specialisten van JobaStores als je een vraag hebt of als je iets niet kunt vinden in het assortiment.