Liberty printairmaxzijn
Image default
Muziek

Laat uw piano restaureren door experts

Speelt u piano en heeft u bijvoorbeeld een Bösendorfer in uw bezit? Dan is het belangrijk dat u hier met zorg mee omgaat. Aangezien u een echte liefhebber bent van uw instrument, gaat u er waarschijnlijk ook zorgvuldig mee om. Toch is het soms nodig om uw piano te laten onderhouden of soms zelfs te laten restaureren. Dit doet u om de prachtige klanken van de piano te behouden. Wanneer u voor lange tijd wilt blijven genieten van de zoete en volle klanken van uw Bösendorfer, kunt u hiervoor het beste experts inschakelen. Een bedrijf als Evert Snel helpt u graag uw piano te onderhouden of zelfs de restaureren. Ze gaan zorgvuldig met uw piano om en zorgen ervoor dat uw piano weer de meest prachtige klanken produceert.

Laat uw piano stemmen

Bij Evert Snel zijn ze gespecialiseerd in het stemmen van piano’s. Of u nu een Bösendorfer, een Bechtstein, een Steinway of een Yamaha heeft: u kunt te allen tijde bij deze specialist terecht. Vanwege hun vakmanschap en liefde voor het instrument hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Uw piano is in goede handen bij Evert Snel. Het maakt hierbij ook niet uit waar in Nederland uw piano staat. Het transport van uw piano naar de werkplaats van Evert Snel wordt gewoon voor u geregeld.

Huur of koop een piano

Natuurlijk kunt u niet alleen op Evert Snel rekenen wanneer u uw piano wilt laten restaureren, stemmen of onderhouden. U kunt namelijk ook bij deze specialist terecht wanneer u een piano wilt kopen of huren. Ze hebben piano’s van de beste merken in het assortiment, waaronder piano’s van het merk Bösendorfer. Zowel voor nieuwe als voor tweedehands piano’s bent u bij deze specialist op de goede plaats. Wacht daarom niet langer en vraag naar het actuele aanbod van deze specialist. Ze vertellen u er graag meer over.