Liberty printairmaxzijn
Image default
Dienstverlening

Een waardebepaling aanvragen is zo geregeld bij dit kantoor in Almere

Wilt u een verzekering voor de Vereniging van Eigenaars afsluiten? Dan vragen sommige maatschappijen om een waardebepaling van het pand waar u een verzekering voor aanvraagt. De herbouwwaardemeter volstaat in dat geval niet. Als VvE-bestuurder heeft u allerlei zaken te regelen. Het is daarom wel zo prettig om hulp en advies te ontvangen van een gespecialiseerd VvE-verzekeringskantoor. Het team van VVEBeterverzekerd in Almere heeft ruime ervaring in het verzekeringsvak en biedt de ondersteuning die u nodig heeft bij het aanvragen van een waardebepaling. Zo houdt u voldoende tijd over voor andere werkzaamheden binnen het bestuur.

Hoe kunt u een waardebepaling voor uw pand aanvragen?

Een opstal- en aansprakelijkheidsverzekering: ze zijn beiden verplicht voor de VvE. Voor de opstalverzekering is in veel gevallen aanvullende informatie over de waarde van het te verzekeren pand nodig. Een waardebepaling is bovendien vaak vereist voor een onderverzekering bij de maatschappij. Het aanvragen van deze waardebepaling voor uw pand is zo geregeld bij VVEBeterverzekerd in Almere. Het enige wat u hoeft te doen, is een aantal gegevens invullen in het contactformulier op de website van het bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de risicoadressen, of er een bouwtekening aanwezig is, het type gebouw en de hoeveelheid appartementen. Vervolgens gaat een deskundige taxateur voor u aan de slag met de waardebepaling van het pand.

Ontdek ook de overige diensten van dit VvE-verzekeringskantoor

Naast het aanvragen van een waardebepaling voor uw pand, kunt u bij dit VvE-verzekeringskantoor in Almere voor nog veel meer zaken terecht. Zo helpen de medewerkers u graag met gedegen advies over de juiste verzekeringen, de afhandeling van schades, de jaarrekening en het omzetten van uw verzekeringen. Op de website van deze aanbieder vindt u meer informatie over de verschillende diensten. Bent u benieuwd wat het team voor u kan betekenen? Neem dan contact met VVEBeterverzekerd op via de contactgegevens op de website.

https://www.vvebeterverzekerd.nl/