Liberty printairmaxzijn
Image default
Aanbiedingen

Het hoveniersbedrijf in Etten-Leur voor al uw tuinwerkzaamheden

Woont u in Etten-Leur en bent u daarom op zoek naar een hovenier in Etten-Leur? Het hoveniersbedrijf HTM Totaaltuinen werkt onder meer in de regio Etten-Leur. Voor het onderhouden, het aanleggen van uw tuin, of het verkrijgen van tuin advies bent u bij deze hovenier in de omgeving van Etten-Leur dus aan het juiste adres. Steeds meer mensen geven het werk in de tuin uit handen en kunnen daardoor veel meer genieten van hun tuin. Wilt u ook het (grote) onderhoud in uw tuin uit handen geven of zoekt u naar een vakkundig bedrijf om uw tuin opnieuw aan te laten leggen?

Een nieuwe tuin geheel naar uw wens

Het bedenken van uw nieuwe tuin is altijd een leuk proces. Vooral in de mooie zomermaanden brengen we veel tijd in de tijd door en willen we er natuurlijk optimaal van kunnen genieten. Wilt u een groot grasveld, een vijver, veel beplanting of juist liever veel bestrating? Een hovenier kan u helpen uw tuin zo in te richten dat u de ruimte optimaal kunt gebruiken. Samen kunt u uw wensen voor de nieuwe tuin bespreken en hier een passend ontwerp bij maken. Vervolgens moet de tuin natuurlijk nog gerealiseerd worden. Bij hoveniersbedrijf HTM Totaaltuinen wordt dit op vakkundige wijze gedaan.

Uw tuin op ecologische wijze onderhouden

Na de aanleg van uw tuin moet deze natuurlijk ook onderhouden worden. Ook hiervoor kunt u terecht bij HTM Totaaltuinen, de hovenier die werkzaam is in Etten-Leur. Er zijn verschillende vormen van onderhoud mogelijk, waarbij uw tuin het hele jaar door wordt onderhouden of waarbij u kiest voor enkele onderhoudsbeurten per jaar. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen de grotere werkzaamheden uit te besteden en het kleine onderhoud zelf te verzorgen. Via de website kunt u gemakkelijk een offerte opvragen. Ook kunt u natuurlijk telefonisch contact opnemen voor meer informatie over tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinadvies.

https://www.htm-totaaltuinen.nl/