Liberty printairmaxzijn
Image default
Entertainment

Stretchtenten huren: de basis voor een geslaagd feest

Stretchtenten huren zou de basis kunnen vormen van elk geslaagd feest dat buiten plaatsvindt. Het is heerlijk om uw feest buiten in de tuin te kunnen vieren. In de zomer, maar ook in het voorjaar of in het najaar wordt dit nog aangenamer met een of meerdere stretchtenten, afhankelijk van hoe groot uw gezelschap is. Deze tenten geven u namelijk de mogelijkheid om het feest zo aan te kleden als u wilt.

Meerdere stretchtenten huren voor gezellige hoekjes

In uw woning hebt u graag meerdere hoeken: een hoek waar u tv kunt kijken, iets kunt lezen, lekker kunt tafelen. Waarom zou u dit principe ook niet bij uw feest toepassen? Door meerdere stretchtenten te huren, kunt u uw tuin, mits u beschikt over voldoende ruimte, verschillende thema’s geven. Een tent waarin er plaats is voor een hapje en een drankje, een gezellige tent met statafels, een tent waar gedanst kan worden. U kunt daarbij kiezen voor tenten van verschillende afmetingen. Hoe groot een stretchtent is, is vooral afhankelijk van het formaat van de doek die wordt gespannen. Een stretchtent werkt met een variabele constructie van palen waarover een doek van hoge kwaliteit wordt gespannen. U kunt dus stretchtenten huren van zo’n dertig vierkante meter, maar ook exemplaren van wel 200 vierkante meter. De tent biedt beschutting, maar dankzij de open wanden ook een open ervaring.

Ook bijbehorende inventaris is te huur

Stretchtenten huren kunt u onder andere doen bij Olijslagers Tentenverhuur. Hier kunt u tenten huren in allerlei verschillende maten. Ook kunt u indien u dit wenst bijbehorende inventaris huren: denk aan verwarming, verlichting, tafels en stoelen. Door deze spullen te huren tovert u uw tuin om in een echte sfeervolle feestomgeving. Dit is waarschijnlijk eenvoudiger dan dat u denkt: de tenten zijn zeer snel op te bouwen dankzij de eenvoudige constructie en dus ook weer snel af te breken.

https://www.olijslagers.nl