Liberty printairmaxzijn
Image default
Energie

Hoe elektriciens een Perilex aansluiting meten met een multimeter

Als huiseigenaar kunt u alle elektrische apparaten kopen en in uw huis gebruiken. Deze omvatten hoogspanningsartikelen zoals een airconditioner, elektrische kookplaat, oven, enz. Om deze producten van voldoende stroom te voorzien, heeft u echter een Perilex stekker en -stopcontact nodig. Dit komt omdat grootschalige gebruikers meer stroom verbruiken dan reguliere apparaten, die wel 6000 watt kunnen bereiken. Als die apparaten niet genoeg stroom krijgen, zullen ze niet goed werken. Het probleem is dat je dit soort stekker niet kunt aansluiten zonder de hulp van professionals. In dit geval moeten ervaren elektriciens uw partner zijn. Zij kunnen je helpen bij het opzetten van een nieuwe 3-fasen groepsbox en het installeren van nieuwe compatibele stopcontacten aan muren.

Perilex Socket Meting

Zoals eerder vermeld, is het aansluiten van de perilex socket een moeilijke taak. Elektriciens zullen een reeks werkzaamheden uitvoeren om deze taak te voltooien, inclusief de meting. Met een multimeter meten ze of de stopcontacten in je huis geschikt zijn voor 2- of 3-fasen apparaten. Ze zullen de zwarte en rode kabel in het stopcontact steken om de informatie te achterhalen. Vervolgens stellen ze de wisselspanning in op de multimeter. Het volgende dat u moet doen, is de zwarte kabel in het midden van de opening van het stopcontact steken. Hier is een notitie. Tijdens de meting mogen de instellingen niet worden gewijzigd. Daarna steekt je elektricien de rode kabel in het stopcontact linksonder. Vervolgens meten ze de andere openingen, inclusief rechtsboven en rechtsonder. Nadat ze alle 4 de openingen hebben gemeten, hoeven ze alleen nog het aantal fasen te bepalen. Heb geen zorgen. Deze elektriciens weten hoe ze dit moeten bepalen, gebaseerd op hun standaardprocedure. Zoals u kunt zien, dekt dit alleen de meting van de perilex-aansluiting. Er zijn nog andere werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd als het gaat om het driefasige stroomsysteem en de aansluiting. U zult deze elektrische klussen waarschijnlijk niet alleen uitvoeren.

Uw elektriciens bellen

Als u een perilex-contactdoos wilt aansluiten, moet u dit werk uitbesteden aan gerenommeerde elektriciens vanwege het ingewikkelde bedradingswerk. Naast de meting letten professionele grensrechters op de veiligheidsprocedure. Ze zullen dit project niet uitvoeren zonder in het begin de stroom uit te schakelen met een aardlekschakelaar. Anders is dit werk levensbedreigend. Ze zouden aandacht besteden aan alle soorten draden die moeten worden aangesloten. Deze omvatten neutrale, aarde- en fasedraden. Bovendien moeten ze letten op de locatie van de verbinding en ervoor zorgen dat de draden lang genoeg zijn om deze klus te klaren.