Liberty printairmaxzijn
Image default
Sport

Hometrainer.nl voor al uw fitnessapparatuur

Hometrainer.nl bestaat al sinds 1983 en biedt u als consument de meest uiteenlopende hometrainers aan. Het woord zegt het misschien al, het gaat hier om fitnessapparatuur die u in huis kunt halen om aan uw conditie te werken .Het motto van dit bedrijf is: ‘de beste kwaliteit voor de meest gunstige prijs’. U kunt er dus altijd zeker van zijn dat u de beste hometrainer voor de beste prijs krijgt. Hometrainer.nl is de officiële dealer van veel hoogstaande merken hometrainers. Denkt u bijvoorbeeld aan Kettler, Flow fitness, en Tunturi.

Een Kettler hometrainer voor kwaliteit

De Kettler hometrainer is een hometrainer met een lange traditie in de fitnesswereld. Consumenten die beginnen met het in huis halen van fitnessapparatuur gebruiken een Kettler hometrainer vaak als basis om fit te worden. Er zijn ontzettend veel prijsklassen binnen de groep Kettler hometrainers waar u uit kunt kiezen, wat betekent dat u het dus zo gek kan maken als u zelf wilt. Daarbij biedt Hometrainer.nl u de service om gratis te retourneren én 100 dagen bedenktijd. Het eerste jaar gratis service is natuurlijk ook lekker meegenomen. Daarnaast wordt uw hometrainer 100% fietsklaar aan huis geleverd, kunt u gratis persoonlijk advies krijgen, en krijgt u de laagste prijsgarantie.

Nieuwe mogelijkheden met Flow fitness hometrainer

Naast Kettler hometrainer kunt u ook kijken naar de mogelijkheden met een Flow fitness hometrainer. Dit is vergeleken met Kettler een vrij nieuw merk uit 2003 met nieuwe technologie dat de levensduur van uw hometrainer significant verlengt. Sinds 2003 is het assortiment fitnessapparaten van dit merk enorm gegroeid en ondertussen doet het niet onder voor andere merken. Het vernieuwende aan de Flow fitness hometrainer is dat er een magneetrem wordt gebruikt. Hierdoor zijn er geen schurende onderdelen die snel slijten en blijft uw Flow fitness hometrainer lang in topconditie. Kortom, er zit vast een hometrainer in het assortiment dat bij u past.