Liberty printairmaxzijn
Image default
Vakantie

Kom tot rust bij de fijnste theetuin in Zeeland

De theetuin is in de laatste jaren steeds populairder geworden, zo ook in Zeeland! In een theetuin komt u tot rust, alleen of met een gezelschap. U geniet van authentieke smaken, fijne kruiden en mooie natuur. De theeschenkerij is dus een waar uitje voor iedereen, jong en oud!

Geniet van authentieke Zeeuwse smaken

Als u op zoek bent naar een prettige theetuin in Zeeland, dan moet u bij Minicamping Plantlust in Veere zijn. Bent u bezig met fietsroute 62 en komt u aan op het knooppunt? Laat u dan zeker verleiden om de fijnste theetuin in Zeeland te bezoeken! U bent hier dus ook welkom wanneer u niet op de camping verblijft. Bij deze theetuin geniet u uiteraard van de meest authentieke smaken losse thee en verwent u de innerlijke mens met een warm stukje appeltaart. Bent u geen fruitliefhebber of zoetekauw? Dan heeft u bij de theetuin van Minicamping Plantlust in Veere natuurlijk ook keuze uit veel meer heerlijke gebakjes en ambachtelijke streekproducten, zoals de Zeeuwse bolus of vers gemaakt ijs. Bovendien zijn alle producten ook te koop bij deze theetuin in Zeeland, zodat u ook thuis nog geniet van alle authentieke smaken die Zeeland te bieden heeft! Bent u op zoek naar een uniek cadeau? Geef dan een cadeaumand aan een dierbare met heerlijke streekproducten!

Makkelijk en snel een reservering plaatsen

Wilt u niet alleen een dagje weg, maar bent u toe aan een lang weekend aan de Zeeuwse kust of juist een midweek rust met de kinderen? Dan heeft u natuurlijk ook de mogelijkheid om te blijven overnachten op de camping van Minicamping Plantlust. Neem zelf u tentje mee naar een kampeerplaats of huur een chalet die van alle gemakken voorzien is. Of u nu een bezoek wilt brengen aan deze theetuin in Zeeland of juist wilt blijven overnachten, reserveren doet u in alle gevallen eenvoudig via de website.