Liberty printairmaxzijn
Image default
Vakantie

Kom volledig tot rust door te overnachten in de Biesbosch

Nationaal Park de Biesbosch is zeer de moeite waard om te kiezen als plek om te overnachten. Dit prachtige natuurgebied biedt een uniek kampeerterrein en vormt een bijzondere plek in de Nederlandse natuur. Overnachten in de natuur biedt de mogelijkheid om volledig tot rust te komen. Wordt wakker van het geluid van kabbelend water terwijl de vogels hun ochtendliederen vrolijk fluiten. Omringd door groen en uitkijkend op open water zult u merken dat alle stress van de dagelijkse werkzaamheden volledig van uw schouders vallen. Kies voor een ontspannende vakantie en kom overnachten in de Biesbosch.

Geniet van de pracht en praal van de Biesbosch

Overnachten in een prachtig natuurgebied zoals de Biesbosch is magisch en een unieke ervaring. Midden in de natuur bent u omringd door alle pracht en praal die deze plek te bieden heeft, geniet u van een echt avontuur. De Biesbosch heeft een zeer geschikte ligging voor iedereen die uit de Randstad of Noord-Brabantse steden komt. Echter, is dit gebied zo mooi, dat een stukje rijden zeker de moeite waard is. De Biesbosch beschikt over twee kampeerterreinen die midden in het nationale park liggen. Op deze plekken kunt u uitstekend kamperen en bevindt u zich in de prachtige natuur met bijzondere diersoorten. Overnachten in de Biesbosch biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse leuke activiteiten. Verken het water per kano, spot prachtige vogelsoorten, maak een unieke fietstocht of trek te voet het park in. U hoeft zich geen moment te vervelen!

Maak een kampvuur

Ziet u het wel zitten om te komen overnachten in de Biesbosch? Dan is kamperen op een van de unieke kampeerterreinen in dit park een absolute aanrader. Geniet van talloze activiteiten en kom heerlijk tot rust. De kampeerterreinen zijn voorzien van diverse faciliteiten zoals een sanitair gebouw voor heren en dames. Maak ’s avonds een kampvuur op een van de vuurplaatsen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op de website van Biesboschvakantie!

https://www.biesboschvakantie.nl