Liberty printairmaxzijn
Image default
Sport

Dé fietsenwinkel in regio Purmerend

Ben je op zoek naar een nieuwe racefiets waarmee je lange afstanden kunt maken? Bekijk dan eens het aanbod aan fietsen van Konijn Cycling in Hoorn. In deze fietsenwinkel vlak bij Purmerend vind je een ruim assortiment aan fietsen van diverse toonaangevende merken. Zoek je bijvoorbeeld een fietsen van Bianchi, Trek of misschien wel Specialized? Dan zit je bij deze expert helemaal goed! Al jarenlang biedt deze fietsenwinkel verschillende soorten race- en sportfietsen aan van zeer goede kwaliteit. Daarnaast kun je ook voor diverse accessoires en toebehoren bij dit bedrijf terecht. Wil je naast een fiets bijvoorbeeld ook geschikte kleding, schoenen en een helm kopen? Zij helpen je graag verder!

Zowel nieuwe als tweedehands fietsen

Het aanschaffen van een racefiets is een grote aankoop. Het is dan ook belangrijk dat je hier goed over nadenkt en alle opties afweegt. Bij Konijn Cycling in Hoorn helpen ze je hier graag mee. Op basis van jouw wensen adviseren ze welke fiets het meest geschikt is en denken ze graag met je mee. Kies je voor een mountainbike of wil je een fiets voor een fietsvakantie? Je vindt het hier allemaal. Ook wanneer je niet de hoofdprijs wilt betalen, maar wel verzekerd wilt zijn van kwaliteit, kun je bij deze specialist terecht. Ze bieden naast nieuwe fietsen namelijk ook occasion racefietsen aan. Deze zijn volledig opgeknapt en verkeren dus nog in uitstekende staat, maar zijn wel voordeliger dan nieuwe fietsen.

Ga langs in de winkel en bekijk het aanbod

Ben je benieuwd naar het aanbod van deze fietsenwinkel nabij Purmerend? Bekijk het assortiment dan eens online. Hier vind je een duidelijk overzicht van de verschillende soorten fietsen, accessoires en toebehoren. Wil je de fietsen in het echt bewonderen? Ga dan langs bij de fietsenwinkel van Konijn Cycling nabij Purmerend en vraag advies aan de medewerkers. Ook wanneer je jouw huidige fiets wilt laten repareren of onderhouden, zit je hier goed.

https://www.konijncycling.nl/