Liberty printairmaxzijn
Image default
Aanbiedingen

Kweekappartuur voor paddo’s. Je koopt ze bij 24high.nl!

Kweekappartuur voor paddo’s. Je koopt ze bij 24high.nl!

De online smartshop van 24high.nl beschikt over een breed scala producten waarmee je alles nodig hebt om paddo’s te kunnen kweken bij jou thuis. Zo zorg je voor een succesvolle oogst! Met de producten van 24high.nl zorg je voor de juiste voedingsbodem die je helpen om de oogst van al jouw paddo’s te beïnvloeden. Helaas gaat de oogst niet altijd even goed. Bacteriën kunnen ervoor zorgen dat de oogst van jouw paddo’s totaal mislukt. Daarvoor heb je filterpatronen en steriele maskers en handschoenen nodig. Ben je benieuwd waar je dit allemaal kan aanschaffen? Dat doe je bij 24high.nl!

Filterzakken

Met een filterzak zorgt je ervoor dat jij je paddo’s beschermt tegen bacteriën die jouw oogst kunnen beïnvloeden. De filterzak is een perfecte omgeving voor de paddo om te groeien. Maar met alleen een filterzak ben je er natuurlijk niet! Je hebt ook goede teeltappartuur nodig. Gelukkig met je met een filterzak al een heel eind op weg!

Steriele handschoenen

Het is misschien niet direct het eerste waar je aan denkt bij het kweken van paddo’s, maar steriele handschoenen zijn ook van een groot belang. Aan je handen zitten namelijk een groot scala aan bacteriën, zelfs wanneer je je handen uitgebreid hebt gewassen. Het zou jammer zijn wanneer je paddo’s in aanraking komen met deze bacteriën en daardoor dood gaan en je oogst zal mislukken. Bespaar daarom niet op steriele handschoenen!

Mondmaskers

Mondmaskers zijn in de tijd van corona natuurlijk niet in de maatschappij weg te denken, maar ze hebben gelukkig ook nog andere doeleinden dan alleen onze gezondheid te waarborgen. Met een mondmasker zorg je ervoor dat jouw paddo’s niet worden blootgesteld aan allerlei bacteriën die zich bevinden in jouw mond!

Filterbox

Met een filterbox zorg je ervoor dat jouw toekomstige paddo-oogst beschermt tegen kwaadwillende bacteriën. Zo zorg je ervoor dat je jouw paddo’s met succes kan oogsten!

 

http://www.24high.nl