Liberty printairmaxzijn
Image default
Eten en drinken

Biologisch eten in het hartje van Utrecht

Biologisch eten is tegenwoordig makkelijker dan je denkt. Bij restaurant Syr in het centrum van Utrecht heb je de keuze uit tal van vegan en vegetarische gerechten die 100% biologisch zijn. De gerechten van dit restaurant zijn geïnspireerd door de Arabische keuken in combinatie met de Europese cultuur. Door de experimenterende bedrijfsvoering van Syr, weten ze ieder seizoen weer nieuwe unieke recepten te creëren met seizoensgebonden producten uit de omgeving. Restaurant Syr is namelijk aangesloten bij de Slow Food Movement, waardoor veel lokale ingrediënten worden gebruikt in de keuken. Ben je benieuwd naar de vegan en vegetarische opties? Bekijk dan de menukaart online.

Kies uit een vier- of vijfgangendiner met een wijnarrangement

Als je 100% biologisch gaat eten bij restaurant Syr in Utrecht, heb je de keuze uit zowel een vier- als een vijfgangendiner met natuurlijk een bijpassend wijnarrangement om de smaken te versterken. Of je nu een vegan gerecht wilt bestellen, een vegetarisch gerecht,  of zelfs een gerecht met vis, bij dit restaurant in Utrecht heb je diverse opties die biologisch van aard zijn en die per seizoen weer verschillen. In de keuken is er veel aandacht voor het eten en wordt creativiteit gewaardeerd. De ambacht van de koks kun je in ieder gerecht weer proeven en met een bijpassend wijntje geniet je van de meest enerverende smaaksensaties. Ben je niet alleen op zoek naar biologisch, maar ook naar glutenvrij eten? Bijvoorbeeld omdat je een glutenallergie hebt? Ook dan heeft dit restaurant diverse opties voor je op de menukaart.

Reserveer telefonisch een tafel

Als je graag biologisch wilt eten in het hartje van Utrecht, kun je eenvoudig een tafel reserveren bij restaurant Syr. Hiervoor hoef je alleen maar even te bellen en door te geven met hoeveel personen je komt en op welk tijdstip. Of je nu met familie, vrienden of je geliefde een hapje wilt eten in dit knusse restaurant, zij verwelkomen je graag.