Liberty printairmaxzijn
Image default
Mode en Kleding

De comeback van Crocs

Geloof het of niet, je van kinds af aan favoriete Crocs hebben een grote comeback in 2020 en het is hoog tijd dat we allemaal aan boord van deze comfortabele schoentrend springen (en een paar van de beste Crocs dames schoenen pakken terwijl we bezig zijn). Als je goede herinneringen hebt aan het bedekken van je Crocs klompen met decoraties, dan sta je op het punt om ze allemaal opnieuw te beleven. Wat begon met tieners op sociale media die hun favoriete Crocs bewerkten, is veranderd in een totale heropleving van het schoenenmerk. Alleen zijn er tegenwoordig zoveel meer stijlen en opties dan ooit tevoren.

Als je aan Crocs denkt, stellen ze zich waarschijnlijk de klassieke klomp voor – met het bandje dat je voor of achter kunt leggen, en gaatjes die bedoeld zijn om te vullen met schattige decoraties. En hoewel deze schoen nog steeds de meest iconische stijl van Crocs is, zijn er nog veel meer die je misschien niet eens hebt gerealiseerd. En, eerlijk gezegd, had je ze misschien niet eens herkend als Crocs als je iemand op straat zag die ze droeg. Van chique en sportieve glijbanen tot verhoogde sandalen, er zijn veel meer stijlen Crocs beschikbaar dan je je ooit had kunnen voorstellen.

Het is waarschijnlijk dat een van de redenen dat we altijd weer teruggaan naar Crocs is dat ze als geen andere schoen zijn. De schoenen zijn uniek – vooral als we denken aan de klassieke waterdichte klomp – en ze hebben iets wat zoveel schoenen niet hebben: comfort. Uiteindelijk is een paar schoenen dat blaren achterlaat gewoon niet de moeite waard. Als je overdag veel moet staan of lopen, wil je iets dat comfortabel genoeg is om lange uren te dragen. Gelukkig kan het houden van een paar van de beste Crocs voor vrouwen in je schoenrotatie je daarbij helpen.