Liberty printairmaxzijn
Image default
Sport

Met Proflex krijgt u de perfecte tennisbaan

Wanneer u een hardboardtennisbaan wilt laten aanleggen, kunt u het best kiezen voor producten van Proflex. Proflex heeft namelijk een groot assortiment aan hardcoutproducten die allemaal van topkwaliteit zijn. De tennisbanen van Proflex zijn helemaal vlak en spelen zeer comfortabel. Op deze banen heeft u een uitstekende grip, waardoor valpartijen en blessures voorkomen kunnen worden. Ook bieden de banen een constante ballbounce- en -pace. Of u nu profvelden nodig heeft voor een groot toernooi of een amateurbaan voor recreatietennis, Proflex biedt alle producten die u nodig heeft. Qua schokdemping en baansnelheid kan het Proflex systeem volledig aan uw wensen worden aangepast. Daarnaast is Proflex leverbaar in diverse kleurencombinaties. Zo krijgt u de tennisbaan die aan al uw wensen voldoet.

Laat uw Proflex tennisbaan aanleggen en onderhouden door een specialist

Wanneer u kiest voor de Proflex producten van Ton de Rooij Tennis, krijgt u gegarandeerd hoge kwaliteit. Niet voor niets heeft dit merk als enige hardcourtproduct een ITF Court Pace Certificaat in alle snelheidscategorieën. Ook is Proflex ISA-sport gecertificeerd, wat betekent dat de producten van dit merk volledig voldoen aan de normen van de nationale normeringscommissies. Hierin staan sportfunctionaliteit, veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid centraal. Ton de Rooij Tennis heeft al talloze tennisbanen gerealiseerd in binnen- en buitenland voor allerlei klanten. Van lokale tennisclubs tot de banen voor het ABN Amro World Tennis Tournament. Dit bedrijf legt overal de mooiste tennisbanen aan en kan deze ook perfect onderhouden.

Door goed onderhoud gaat uw tennisbaan jarenlang mee

Wanneer u een Proflex tennisbaan laat aanleggen door Ton de Rooij Tennis, kunt u jarenlang genieten van de baan. Zeker als u ook het onderhoud van uw tennisbaan aan dit specialistische bedrijf uitbesteed. Zo verwijderen de specialisten van dit bedrijf bijvoorbeeld vuil, balpluis, mos en alg uit de poriën van uw tennisbaan. Hierdoor blijft de waterdoorlatendheid van de baan optimaal en gaat uw tennisbaan langer mee. Wanneer u de experts van Ton de Rooij Tennis inschakelt, blijft uw tennisbaan zeker jarenlang in topconditie.

https://www.tonderooijtennis.nl/