Liberty printairmaxzijn
Image default
Woning en Tuin

Ondervloer perfect egaliseren? Kijk op Egaline.online

Ga je in je huis een nieuwe vloer leggen? Voordat je hieraan begint is het verstandig om na te gaan of de ondervloer geen gaten bevat. Als je ondervloer oneffenheden heeft, kun je deze het beste egaliseren met egaline. Hierna gaat het leggen van de vloer van je keuze eenvoudig. Op de website van Egaline Online vind je verschillende soorten voordelige egaline van topkwaliteit. Deze afwerkmaterialen zijn geschikt voor doe-het-zelvers en de echte professional. In het assortiment vind je onder meer Atlas egaline.

Ondervloer op cementbasis

Heb je een ondervloer op cementbasis? Dan kun je het beste de egalisatiemortel Atlas SMS 15 of Atlas SMS 30 gebruiken.

De Atlas SMS 15 voor een laagdikte van 1-15mm. Dit product is kun je gebruiken in combinatie met tegels, laminaat, parket, PVC- en gietvloeren. 

De Atlas SMS 30 is voor een laagdikte van 3-30mm. Dit product is te gebruiken in combinatie met tegels, parket, PVC-vloeren en gietvloeren.

SMS 15 en SMS 30 hebben een verwerkingstijd van 40 minuten zo is het nog mogelijk om eventuele fouten te herstellen. Deze materialen verspreiden zich goed en na 4 uur kun je hier al overheen lopen. Deze producten zijn van hoge kwaliteit waardoor deze vrijwel niet krimpen. Hierdoor is er weinig kans op scheurvorming. Zodat je langdurig kunt genieten van een strakke en gladde vloer.

Ondervloer op gipsbasis

Heb je een vloer op gipsbasis (anhydriet)? Dan kun je het beste Atlas SAM 100 Egaline gebruiken. Voor een laagdikte van 5-30 mm. Dit product is zeer geschikt voor anhydriet vloeren maar ook voor parket, tapijt, PVC-vloeren en gietvloeren. De SAM 100 kun je met de hand of met een machine aanbrengen. Zo kun je meerdere kamers met verschillende hoogtes eenvoudig op dezelfde hoogte brengen.

De  SMS 15, SMS 30 en SAM 100 kunnen prima gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. 

Op Egaline.online kun je eenvoudig een bestelling plaatsen. Je kunt je materialen laten bezorgen of zelf komen afhalen.

https://egaline.online/