Liberty printairmaxzijn
Image default
Zorg

Je zorgadministratie goed geregeld met Incura

Maak het jezelf een stuk gemakkelijker met het administratieprogramma fysiotherapie, GGZ, logopedie, ergotherapie en oefentherapie.

Als zorgprofessional weet je er alles van: dag in dag uit doe jij je best ervoor te zorgen dat andere mensen zich beter voelen. Zowel op lichamelijk als op geestelijk vlak. Je streeft ernaar dat mensen zelfstandig(er) worden en dat ze met meer zelfvertrouwen in het leven staan. Het is je ambitie de wereld een beetje mooier te maken door je medemensen te helpen. Wat een prachtig vak heb je toch. Dat vinden de Incura-medewerkers ook. Zij hebben in opdracht van de WinBase Groep administratie software oefentherapie, fysiotherapie, GGZ, logopedie en ergotherapie ontwikkeld. De achterliggende gedachte is de zorg te ontlasten met een slim en toegankelijk programma. Een programma dat veel zaken automatisch in orde maakt, zodat jij als zorgprofessional meer tijd overhoudt voor je eigenlijke werk.

Veilige software

Veiligheid en privacy zijn belangrijke topics. Je kunt er 100% van uitgaan dat beide topprioriteit hebben bij Incura. Als een van de weinige softwareleveranciers in ons land, wordt Incura op jaarlijkse basis gecertificeerd volgens NEN 7510 en ISO 27001. Kern van het programma is Vital Health. Dit cloud-based Philips platform werkt uiterst snel en veilig. Vital Health staat internationaal goed bekend. Het voldoet aan alle geldende veiligheidseisen, ook aan de in juli 2020 ingevoerde Wet cliëntenrechten. 

Nieuwsgierig naar Incura?

Heb jij naar aanleiding van het bovenstaande interesse in Incura? We adviseren je de gratis demoversie aan te vragen. Je kunt ’t online in orde maken door enkele gegevens in te vullen. Zodra je verzoek binnen is, neemt het Incura-team contact op voor een eerste afspraak. De basisprincipes van Incura worden stap voor stap uitgelegd en er is volop gelegenheid voor vragen. Heb je na de instructie toch nog wat twijfels? Met een proefaccount – ook kosteloos – kun je in de praktijk de toegevoegde waarde van Incura ervaren.

Gerelateerde artikelen

Goede en des kundige fysiotherapie in Amsterdam

Kies voor kwaliteit, kies voor Salland Zorgverzekeringen

Veranderen van zorgverzekeraar