Liberty printairmaxzijn
Image default
Zorg

Veranderen van zorgverzekeraar

Wilt u graag overstappen naar een andere zorgverzekeraar? Dan dient u uw zorgverzekering voor 31 december op te zeggen. Een zorgverzekering sluit u af voor een jaar. Is dit voorbij, dan kunt u zelf beslissen of u uw huidige verzekering wilt behouden of een andere af wilt sluiten. Wees altijd kritisch bij het afsluiten van een zorgverzekering. De juiste verzekering ziet er voor iedereen anders uit. Het is daarom lastig om op het oordeel van iemand anders af te gaan. Kies een verzekering die aansluit bij uw persoonlijke wensen, situatie en gezondheid.

Verzekeren bij Salland

Voor wie in Gelderland of Overijssel woont is zorgverzekeraar Salland in het leven geroepen, al ruim anderhalve eeuw geleden. Sinds die tijd kunt u bij Salland terecht als u een zorgverzekering wilt met een eerlijke premie, ruime vergoedingen en betrokken klantenservicemedewerkers. Daarnaast heeft u bij ons een ruime keuze als het gaat om aanvullende verzekeringen. We bieden vier verschillende pakketten, zodat u de zorgverzekering kunt vinden die bij u past. Ook een tandartsverzekering afsluiten is bij Salland geen probleem. Hierbij heeft u de keuze uit drie verschillende aanvullingen, elk met een andere dekking per kalenderjaar.

Gemeentepolis

Een belangrijk doel van Salland is om goede zorg bereikbaar te maken voor iedereen. Jong of oud, goede of minder goede gezondheid, hoog of laag inkomen. Speciaal voor mensen met een lager inkomen, hebben we de Gemeentepolis. Als u hiervoor in aanmerking komt, dan kunt u rekenen op ruime vergoedingen die gedeeltelijk betaald worden door uw gemeente. We hebben momenteel afspraken gemaakt met negen gemeenten in de regio. Op onze website kunt u zien welke gemeenten dit zijn. Ook kunt u lezen welke voorwaarden per gemeente gesteld worden. Heeft u vragen, of wilt u hulp bij het afsluiten van uw verzekering? Neem dan gerust contact met ons op.

https://www.salland.nl/