Liberty printairmaxzijn
Image default
Onderwijs

Je kinderen brengen naar de kinderopvang in Zevenhuizen

Als je kinderen hebt weet je maar al te goed dat het soms, naast dat er heel veel voordelen aan zitten, ook veel andere zaken met zich mee kan brengen. Bijvoorbeeld het laten opvangen van de kinderen als je naar je werk moet of ergens anders een afspraak hebt. Je hebt niet altijd tijd om thuis te blijven en de kinderen moeten wel voorzien worden van de nodige aandacht en begeleiding en kunnen nog niet alleen thuis gelaten worden. De speelse kinderopvang in Zevenhuizen kan je daar goed bij helpen, want door middel van het opvangen van de kinderen op een leuke en daarnaast professionele en veilige wijze, worden de ouders gerustgesteld en kan je met een gerust hart je kind hier achter laten en uiteraard op het tijdstip, binnen de openingstijden, die voor jou gewenst is weer ophalen. 

Samenwerken

Bij de kinderopvang in Zevenhuizen zullen de kinderen niet alleen maar met blokken en speelgoed spelen, maar worden ze ook nog getraind om bijvoorbeeld samen te werken of om samen huiswerk te maken. Dit is natuurlijk allemaal geheel afhankelijk van de leeftijdsgroep. De kinderen worden allemaal ingedeeld in bepaalde groepen aan de hand van leeftijd, zodat er op die manier aandacht aan de kinderen kan worden gegeven. 

Huiselijke sfeer

Er wordt bij de kinderopvang in Zevenhuizen veel waarde gehecht aan de sfeer die in de ruimtes heerst. Het moet er gemoedelijk zijn en als thuis voelen voor de kinderen, zodat ze hier met plezier en niet met tegenzin naar toe hoeven te gaan. Door met vaste groepjes te werken is het ook nog een goede kans dat je bijvoorbeeld bij een vriendje of vriendinnetje terecht komt. Zo wordt het voor de kinderen nog leuker om naar de kinderopvang in Zevenhuizen te gaan. Kijk voor meer informatie snel op de website.