Liberty printairmaxzijn
Image default
Vakantie

Ruime keuze aan vakantiewoningen om te investeren in vastgoed

Wilt u een vakantiewoning in Spanje kopen om in te investeren? Dan zijn de woningen van Center Parcs Vastgoed een goede optie. Duizenden mensen gingen u al voor! Investeren in vastgoed is dan ook een uitstekende belegging. Daarbij wordt u bij Center Pars Vastgoed compleet verzorging. Het beheer en het onderhoud blijft immers in de handen van Center Parcs en u krijgt de volledige huuropbrengsten. U heeft de keuze uit verschillende investeringsmogelijkheden, waarbij uw belegging veilig is en optimaal rendeert. Al jarenlang bouwt en beheert dit bedrijf succesvolle toeristische parken in verschillende Europese landen.

Beleggen zonder stress doet u door te investeren in een vakantiewoning in Spanje

Zou u ook wel willen investeren in een vakantiewoning in Spanje? Maar wilt u zich niet druk hoeven maken over het onderhoud en de rompslomp rondom het verhuur? Dan is het een goed idee om te investeren in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed. Hierbij blijft Center Parcs verantwoordelijk voor de exploitatie van uw woning en het vakantiepark. Daarnaast krijgt u onafhankelijk van de bezetting van uw woning gegarandeerde huurinkomsten. Bovendien neemt Center Parcs Vastgoed het onderhoud helemaal op zich. Op die manier kunt u optimaal genieten aan de Costa del Sol of een andere locatie in Europa. Bekijk snel de beschikbare recreatiewoningen op de website en plan een kennismakingsafspraak in.

Krijg professionele begeleiding als u gaat investeren in een vakantiewoning in Spanje

Een investering in een vakantiewoning in Spanje is bij Center Parcs Vastgoed altijd veilig. U krijgt in het gehele proces goede begeleiding. Als u bij deze organisatie gaat investeren in vastgoed, krijgt u een langlopende huurovereenkomst van circa 15 jaar. Hierbij krijgt u een gegarandeerde huurinkomst, onafhankelijk van de bezetting van de woning. Klinkt dit ook als muziek in uw oren? Center Parcs Vastgoed organiseert op regelmatige tijdstippen verkoop- en informatiedagen op de verschillende projectlocaties in binnen- en buitenland. Zo heeft u uitgebreid de kans om de investeringsmogelijkheden te bekijken. Bekijk op de website snel de aankomende infomomenten en meld u aan.